reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Hej dziewczyny, czy te bóle podbrzusza już od kilku dni (około 5ciu) to normalne w 5tc? Kluja mnie jajniki, raz lewy raz prawy, spać w nocy nie mogę ale żadnych mdłości nie mam. Jestem po inseminacji robiłam 3 razy bete. Wyniki 44/260/903. W najbliższy piątek mam Gin a tak strasznie się stresuje co będzie... Dodam że jestem po 3 biochemicznych 😔😔
jestem dziś w 5+6. To normalne :) dostałam na to luteinę i jest lepiej

reklama
Dziewczyny, kiedyś rozmawiałyśmy odnośnie wychodzenia z pracy na wizyty związane z ciążą - czytam teraz książkę z aktualnym stanem prawnym kobiet w ciąży (m.in.) i jest w niej taka informacja (zdjęcie). A więc korzystajcie 😀
Hej. A mogłabyś podać tytuł? Myślę, że bardzo by mi się przydała, bo ogólnie jestem już na zwolnieniu tylko nie ciążowym, bo za długo czekałam aby coś się Teraz porobiło. Bo ogólnie mam okropne mdłości i tak dalej. A pracę mam fizyczną na magazynie No i ogólnie każda przyszła mama tam pracująca ucieka na zwolnienie od początku. Dlatego chętnie poczytam o takich sprawach.

Hej. A mogłabyś podać tytuł? Myślę, że bardzo by mi się przydała, bo ogólnie jestem już na zwolnieniu tylko nie ciążowym, bo za długo czekałam aby coś się Teraz porobiło. Bo ogólnie mam okropne mdłości i tak dalej. A pracę mam fizyczną na magazynie No i ogólnie każda przyszła mama tam pracująca ucieka na zwolnienie od początku. Dlatego chętnie poczytam o takich sprawach.
"Mamy dla mamy", Tom I - ciąża 😊 W niej jest chyba wszystko w pigułce 😀 Jeśli będziesz szukać używanej zwróć uwagę na to, aby było to wydanie IV, 2021, ponieważ zawiera aktualne przepisy prawne 😊

jestem dziś w 5+6. To normalne :) dostałam na to luteinę i jest lepiej
a mdłości Cie dopadły? Ja się bardzo kiepsko czułam przez około 2-3dni, jak wyliczyłam, to mógł być czas implantacji zarodka, tak mi pasowało... Ale to już było jakieś 2 tyg temu, od tej pory nic... Więc nie wiem czy to jeszcze przede mną...

a mdłości Cie dopadły? Ja się bardzo kiepsko czułam przez około 2-3dni, jak wyliczyłam, to mógł być czas implantacji zarodka, tak mi pasowało... Ale to już było jakieś 2 tyg temu, od tej pory nic... Więc nie wiem czy to jeszcze przede mną...
To chyba zależy od kobiety , jedne będą miały od razu mdłości wymioty i smaki a drugie dopiero po 7 TC i dalej

Dziewczyny, a któraś z Was jest 5+1? Mam mieć wizytę w środę, ale zastanawiam się czy cokolwiek może być widać… ostatnio był 4mm pecherzyk sam, samiutki. co myślicie?

Dziewczyny, a któraś z Was jest 5+1? Mam mieć wizytę w środę, ale zastanawiam się czy cokolwiek może być widać… ostatnio był 4mm pecherzyk sam, samiutki. co myślicie?
Mi położna na teleporadzie kazała się umówić po majowce bo jakbym poszła teraz to by mi za tydzień kazali przyjść. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki mialam 12 marca. 😁 Dlatego po przekładałam wizyty w aplikacji mam 5+6

reklama
Mi położna na teleporadzie kazała się umówić po majowce bo jakbym poszła teraz to by mi za tydzień kazali przyjść. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki mialam 12 marca. 😁 Dlatego po przekładałam wizyty w aplikacji mam 5+6
No tak ja 21 marca 1 dzień ost @ wiec to chyba bez sensu. Z drugiej strony i ja i lekarz mamy obawy czy to nie będzie pusty pecherzyk tylko (zasniadowa)… tylko czy to nie za wcześnie na takie wnioski.

Do góry