pannadarianna
Fanka BB :)
teraz jest tylko pęcherzyk ciążowyza wcześnie. Spokojnie! A ciałko żółte już było?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
teraz jest tylko pęcherzyk ciążowyza wcześnie. Spokojnie! A ciałko żółte już było?
lekarz mówi ze ciałko będzie widać około 6tyg czyli jeszcze momentza wcześnie. Spokojnie! A ciałko żółte już było?
ja mam utrogestan 1x na noc. Na razie na dwa tygodnie.dzieki mam luteinę, z uwagi na pobolewanie brzucha i mimo wszystko podtrzymanie. 2x dziennie po 2 tabletki dopochwowo, 2x1 duphaston i pregne plus 1x1
miałam tak w pierwszej ciazy chyba nawet 5+3. Za dwa tyg wszystkie było pięknieteraz jest tylko pęcherzyk ciążowy
No ja jestem bardzo dobrej myśli aż sobie urlop wzięłammiałam tak w pierwszej ciazy chyba nawet 5+3. Za dwa tyg wszystkie było pięknie
U mnie 5+3 i tez było widać 6mm pęcherzyk we wtorek będzie 6+6 i liczę ze zobaczę wtedy serduszkoZmartwiłam się ze nie ma tego zarodka. Ale powiedział ze to wcześnie jeszcze
Ja jutroWitam
Aby było nam raźniej w dniu wizyty, bądźmy dla siebie wsparciem
Powodzenia na dzisiejszych wizytach! Za dobre wiadomości i piękne widoki!
@PsychoPatka91 - wizyta 26.04
@7grudnia - wizyta 27.04
@Mamafasolki - wizyta 06.05
Pomagasz mi? Czy chcesz prowadzić kaneldarz?@Blondynka w sieci - wizyta 22.04
@Dorotii - wizyta 23.04
@Margeritka28 @Helena! - wizyta 25.04
@PsychoPatka91 @Kamilka12 - wizyta 26.04
@7grudnia @Purrfect @MissCe - wizyta 27.04
@MartaMarkry @Lunak @Carolina123 - wizyta 04.05
@Malka_91 @pannadarianna - wizyta 05.05
@Mamafasolki - wizyta 06.05