reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

A tez nerwica Cię meczy na codzień?
Nie lubię mówić źle o kimkolwiek ale moi teściowie to nie są moje bratnie duszę. Więc przebywanie z nimi, a niestety muszę, bo mieszkamy razem jest uciezliwe czasem dla mojej psychiki. To moja 2 ciąża pod wspólnym dachem i dzieje się to samo. Ale tak na codzień bez ciąży jest lepiej. Nie wiem czy to strach, czy lek ale tak to się objawia, biegunką.

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z Was jest może na umowie na czas określony i umowa się kończy ?
moja umowa jest do 31 maja, będę miała wtedy 12+2 czy też już automatycznie się przedluzy? Mój szef to **** jakich mało gdyby się teraz dowiedział o ciąży to mnie zwolni..
Jeszcze mam pytanko, czy doświadczyłyście przeziębienia na początku ciąży? Przewiało mnie w weekend i teraz strasznie meczy mnie kaszel i tak się zastanawiam czy ciagle kaszlenie może jakos zaszkodzić ?
ja też od 2 dni mecze się z przeziębieniem, ostatnio chora bylam jakieś 5 lat temu, nie wiem co to się stało:(
Ja jestem ze Śląska ! Ruda Śląska

Ja też ze Śląskiego, Bytom 😁

Widzę tu już kolejną mame z dwoma serduszkami.. zazdroszczę! Zawsze marzyły mi się bliźniaki 🥰

Niestety nie. U mnie podobno nic nie znaleźli 🤷🏻‍♀️ a co do synka, to wyszły takie jaja, że szkoda gadać. 3 razy mówiliśmy do pielęgniarek aby zrobili badania. Dzwonimy 2 tyg później i co się okazuje? Że nie dostali wiadomości aby je zrobić 🤷🏻‍♀️ więc nie wiem cvo było przyczyną Kochana. Nie jest nam już dane się dowiedzieć 😔😔
Ojej, beznadziejna sprawa. Ja z kolei mialam badania które nic nie wykazały i też nie wiadomo. Finalnie sprowadza się do tego samego :)

moja umowa jest do 31 maja, będę miała wtedy 12+2 czy też już automatycznie się przedluzy? Mój szef to **** jakich mało gdyby się teraz dowiedział o ciąży to mnie zwolni..
ja też od 2 dni mecze się z przeziębieniem, ostatnio chora bylam jakieś 5 lat temu, nie wiem co to się stało:(

Ja też ze Śląskiego, Bytom 😁

Widzę tu już kolejną mame z dwoma serduszkami.. zazdroszczę! Zawsze marzyły mi się bliźniaki 🥰
To niedaleko ! Od urodzenia mieszkałam w Bytomiu Szombierki 😁a od 4 lat właśnie Ruda Śląska.
Co do umowy...nie mam zielonego pojęcia ...ale wiem że musisz być w 3 MSC ciąży

reklama
Do góry