pannadarianna
Fanka BB :)
czyli zrób w środę w tym co dziś robilasdlatego teraz nie wiem,czy odczekać 48 h i zrobić w tym co dziś robiłam,czy zrobić jutro w tym co robiłam w sobotę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli zrób w środę w tym co dziś robilasdlatego teraz nie wiem,czy odczekać 48 h i zrobić w tym co dziś robiłam,czy zrobić jutro w tym co robiłam w sobotę
już tak się zdenerwowałam,siedzę i przeszukuje internet,sama się nakręcam. Dobrze,że chociaż jest to forum bo chyba bym zwariowałaczyli zrób w środę w tym co dziś robilas
Możesz zrobić w tym co robiłaś w sobotę i porównasz wyniki czy urosładlatego teraz nie wiem,czy odczekać 48 h i zrobić w tym co dziś robiłam,czy zrobić jutro w tym co robiłam w sobotę
Chyba mnie pokarało. Miałam ochotę na coś z maka no i wjechał Burger po robocie i teraz chyba mam ochotę umrzeć. Boli mnie żołądek i brzuch i generalnie musiałabym się brzydko wyrazić jak sytuacja się aktualnie miewa
Ja też, jestem głodna ale nic nie wygląda apetycznie. Aktualnie ratuję się słonymi paluszkamiJa sama nie wiem co bym zjadła, niby jestem głodna, ale nie zjadam wszystkiego...
Pierwszą wizytę mam w czwartek i chyba zwariuje