reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Niestety muszę się pożegnać z Wami. Po tylu stratach chciałam się cieszyć każdym dniem tej ciąży, i dzięki Wam się udało 🥰 Niestety ciąża pozamaciczna w lewym jajowodzie. Czekam właśnie na izbie przyjęć w szpitalu. Najgorsze, że był zarodek i serduszko, ale niestety nie w macicy 🙁 Życzę Wam żeby wszystko było dobrze i nudnych ciąż

Strasznie mi przykro :( Trzymaj się 😘

reklama
Niestety muszę się pożegnać z Wami. Po tylu stratach chciałam się cieszyć każdym dniem tej ciąży, i dzięki Wam się udało 🥰 Niestety ciąża pozamaciczna w lewym jajowodzie. Czekam właśnie na izbie przyjęć w szpitalu. Najgorsze, że był zarodek i serduszko, ale niestety nie w macicy 🙁 Życzę Wam żeby wszystko było dobrze i nudnych ciąż
trzymaj Się kochana! Tule mocno! Bądź silna ❤️☹️

Ja też nie wiem co myśleć,pojechałam do innego laboratorium i wynik 266,a w sobotę był 211,3. Słaby przyrost niestety. Tylko powiedzcie mi o co chodzi z oznaczeniem na badaniach bhcg. W jednym labo mam L47,a w drugim L46. Ma to jakieś znaczenie?

no właśnie to poczatek.

5.04 - beta 7.81
7.04 - beta 37.70
11.04 - beta 280
A, rozumiem. To takie badanie naprawdę nic nie mówi - sprawdź po 48h od ostatniego

Ale jeśli 7.04 była 37
To 2 dni później mogła być w granicach 70-80
I wtedy to 280 po kolejnych dniach wydaje się jak najbardziej ok, nie rozumiem za bardzo skąd się Twoje wyliczenia wzięły ?

Ja też nie wiem co myśleć,pojechałam do innego laboratorium i wynik 266,a w sobotę był 211,3. Słaby przyrost niestety. Tylko powiedzcie mi o co chodzi z oznaczeniem na badaniach bhcg. W jednym labo mam L47,a w drugim L46. Ma to jakieś znaczenie?
Przeważnie badania bety robi się w jednym i tym samym laboratorium

A, rozumiem. To takie badanie naprawdę nic nie mówi - sprawdź po 48h od ostatniego

Ale jeśli 7.04 była 37
To 2 dni później mogła być w granicach 70-80
I wtedy to 280 po kolejnych dniach wydaje się jak najbardziej ok, nie rozumiem za bardzo skąd się Twoje wyliczenia wzięły ?
tak mi wyliczył kalkulator online przyrostu na ovufriend..

reklama
Kochana trzymaj się ❤️ Przesyłam moc uścisków ❤️

Do góry