no ja właśnie jednego hemoroida mam przez parcie podczas porodu. Ten syrop bez recepty? Po jakim czasie działa ?
no ja to siemię lniane mielone daje tak 2 łyżeczki do jogurtu i mieszam i szybko jem bo potem glut się robi i nie smakuje mi to.
przykro mi. Ja straciłam córke w 19 tyg., Został mi po niej grób. To była wysoka ciąża więc dziecko tak i tak chowają w tym wypadku więc mimo że organizacja wszystkiego zajęła się opieka społeczna bo ja nie dałam rady, na pogrzebie też nie dalam rady być, za dużo to było dla mnie. Ale po miesiącu się otrzasnelam i przejęłam grób, zaczęłam tam chodzić, potem postanowiłam zrobić ładny, skromny nagrobek i chodzę do niej ze starsza córka i mężem. Taka mam po niej pamiątkę. Bliźniaki zatrzymały się na 9tc. I w tym wypadku można było pochować albo po prostu spalają je. Nie zdecydowałam się na pochówek, nie wiem czemu. Też myślę ze kiedyś zrobię sobie tatuaż upamietniajacy moja trójkę aniołów, pod sercem albo na brzuchu właśnie. Też jestem pełna obaw i nie pałam takim entuzjazmem jak w pierwszej ciąży ale czym wyższa jest ta ciąża obecna tak staje się radośniejsza i cieszę każdym dniem