Kurczę przykro mi strasznie Aż brak słów...Dziewczyny, muszę się pożegnać... Życzę Wam powodzenia.
Wczoraj wizyta u lekarza, poronienie chybione. Szukam szpitala.
Daj sobie czas na pozbieranie się i żałobę. Jeszcze zaświeci słońce, zobaczysz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurczę przykro mi strasznie Aż brak słów...Dziewczyny, muszę się pożegnać... Życzę Wam powodzenia.
Wczoraj wizyta u lekarza, poronienie chybione. Szukam szpitala.
Jak ja to dobrze znam Dasz radę, jesteśmy z Tobą i maluszkiem!Ja już dziewczyny jaja nie mogę znieść a tu jeszcze tyle czasu do 14
Ja mam do Hannoveru godzinę autostradą także bliziutkoA skąd jesteś Kochana? Ja blisko Hannover mieszkam
cudowne wiadomościDziewczynki ja już po wizycie
Dzidziuś rośnie widziałam jak serduszko bije ale nie mierzyła ile bije bo do 10 tyg się wstrzymuje . Widziałam jak mój Skarbek się już delikatnie rusza widok cudowny
Wizyta kolejna 24.05 w międzyczasie prenatalne , ale jeszcze się nie umówiłam
Posyłam wam fotkę mojego Skarbka
Poza tym, że czułam że to będą chłopcy.. nie umiem tego wytłumaczyć.. to jedzenie. Przez całą ciążę, jedną i drugą, ciągnęło mnie do swojskiego jedzenia na słodycze w ogóle nie miałam ochoty, nic a nic. A zaczęło się od zachcianek na kebaby i zapiekanki.. tak za mną "chodziły", że spać nie mogłamA dziewczyny, które już są Mamami są jakieś prawidłowości, które u Was akurat wskazywały na syna bądź córkę będąc w ciąży? wierzycie? Zaobserwowałyście coś?
Ale duży! Rośnie jak na drożdżach Cudowne wiadomości!Dziewczynki ja już po wizycie
Dzidziuś rośnie widziałam jak serduszko bije ale nie mierzyła ile bije bo do 10 tyg się wstrzymuje . Widziałam jak mój Skarbek się już delikatnie rusza widok cudowny
Wizyta kolejna 24.05 w międzyczasie prenatalne , ale jeszcze się nie umówiłam
Posyłam wam fotkę mojego Skarbka
Miałam wczoraj pisać o tym samym.. mnie bolą jak długo stoję albo chodzę. Nie da się wytrzymać, trzeba usiąść.Dziewczyny, czy Was też tak bolą plecy ?