reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Ja już dziewczyny jaja nie mogę znieść 🙈 a tu jeszcze tyle czasu do 14 😭😂
Jak ja to dobrze znam :) Dasz radę, jesteśmy z Tobą i maluszkiem! 🤞

Btw dziewczyny, nie uważacie, że zamiast tych idiotycznych reakcji "Staree" czy "Literówki" na serio przydałyby się "Kciuki" i "Tulę"? Bo mnie aż głupio lajkować te wpisy gdzie się męczymy z mdłościami czy czekaniem. Ale to taka dygresja.

Łączę się w bólu z niewyspanymi. Też dziś bardzo źle spałam, nie przez czekanie a ogólnego doła, jak ja to wszystko ogarnę. Ale już jest trochę lepiej. Masakryczne są te nastroje.

Dziewczynki ja już po wizycie 🙂
Dzidziuś rośnie 😁 widziałam jak serduszko bije ale nie mierzyła ile bije bo do 10 tyg się wstrzymuje . Widziałam jak mój Skarbek się już delikatnie rusza ❤️❤️❤️ widok cudowny 🥰
Wizyta kolejna 24.05 🥰 w międzyczasie prenatalne , ale jeszcze się nie umówiłam 😁
Posyłam wam fotkę mojego Skarbka ❤️

Załączniki

• 16509643650836517104298814866303.jpg
    16509643650836517104298814866303.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 89
  • 16509644055707483590411092148176.jpg
    16509644055707483590411092148176.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 90
Dzidziuś rośnie 😁 widziałam jak serduszko bije ale nie mierzyła ile bije bo do 10 tyg się wstrzymuje . Widziałam jak mój Skarbek się już delikatnie rusza ❤️❤️❤️ widok cudowny 🥰
Wizyta kolejna 24.05 🥰 w międzyczasie prenatalne , ale jeszcze się nie umówiłam 😁
😍😍😍 cudowne wiadomości 😍😍😍

A dziewczyny, które już są Mamami są jakieś prawidłowości, które u Was akurat wskazywały na syna bądź córkę będąc w ciąży? :) 😊😊😊wierzycie? 🤔Zaobserwowałyście coś?🫣
Poza tym, że czułam że to będą chłopcy.. nie umiem tego wytłumaczyć.. to jedzenie. Przez całą ciążę, jedną i drugą, ciągnęło mnie do swojskiego jedzenia 🤷🏻‍♀️ na słodycze w ogóle nie miałam ochoty, nic a nic. A zaczęło się od zachcianek na kebaby i zapiekanki.. 🤦‍♀️ tak za mną "chodziły", że spać nie mogłam 😅

Ale duży! Rośnie jak na drożdżach 🥰 Cudowne wiadomości!

reklama
Do góry