MartaMarkry
Fanka BB :)
a ty byłaś już na jakiejś wizycie? To idź! Może już będzie kropek! jak kazał to kazałDoktor kazał mi w środę przyjść, wiec pewnie znów będzie stres, że pusty pecherzyk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ty byłaś już na jakiejś wizycie? To idź! Może już będzie kropek! jak kazał to kazałDoktor kazał mi w środę przyjść, wiec pewnie znów będzie stres, że pusty pecherzyk
Przyjmuje się że ponad 10 000 , ale zależy od sprzętu i okaMyślicie, ze w środę już będzie widać zarodek? Czy jest jakiś poziom bety od którego widać? Mam trochę stresa aby nie było pusto….
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki to pierwszy dzień ciąży. Czyli Ty jesteś w 4+5. Ale mogła się owulacja przesunąć.Ano właśnie. A słuchajcie jak to się liczy tymi tygodniami ciąże? Jeżeli miałam OM 21 marca to dopiero mam końcówkę 4 tyg? Ta Beta coś duża na ten czas wg norm …a pęcherzyk ponoć jeden.
DziękujęJa robiłam na antykoagulant tocznia. Może pomogę
A czym różni się luteina od duphastonu?Ja biorę luteinę pod język 2szt - okropieństwo
Masz dodatni, ale ten wynik się interpretuje z innymi wskaźnikami. Z tego co wiem sam dodatni antykoagulant o niczym nie świadczy.Dziękuję
Ja tez się tak schizowalam przed pierwszą wizytą. Trzeba buc dobrej mysli, mimo, że wiem jak jest to trudne...Doktor kazał mi w środę przyjść, wiec pewnie znów będzie stres, że pusty pecherzyk
Szczerzę to nie wiem.. Ja biorę duphostan 3x1 i luteinę 2x2. Progesteron na początku miałam 24 później spadł mi do 16 i dlatego przepisano mi lekiA czym różni się luteina od duphastonu