reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Mi mówili,że jak nie zakupie na stronie internetowej to cena oczywiście wyższa...ja robiłam nifty pro

reklama
Ja tego nie wiedziałam i się na miejscu zdziwiłam. Wzięłam największy pakiet jaki mi zaproponowali w szpitalu, ale nazywali je jakoś inaczej.

Załączniki

• Screenshot_20220708-124728~3.png
    Screenshot_20220708-124728~3.png
    49,3 KB · Wyświetleń: 93
Witam wszystkie przyszłe Mamy

Ja swój termin mam najprawdopodobniej na 31.12 ale zobaczymy jak to będzie:) to moja druga ciąża i na pewno jest trudniej niż przy pierwszej latając za dzieckiem :)
Jeśli są tu jakieś dziewczyny z Łodzi,dajcie znać:)

Witam wszystkie przyszłe Mamy

Ja swój termin mam najprawdopodobniej na 31.12 ale zobaczymy jak to będzie:) to moja druga ciąża i na pewno jest trudniej niż przy pierwszej latając za dzieckiem :)
Jeśli są tu jakieś dziewczyny z Łodzi,dajcie znać:)
Ja już mam córkę z 23grudnia,przerąbane,lekarze chcą iść na święta i Cisna żeby oddział opróżnić żeby iść na święta😱 wszytsko mi robili żebym już urodziła,baloniki foleja,masarze tam na dole...potem na siłę na porodówkę bez żadnych oznak porodu,10godzin oksycotyna ,znów chcieli masarze (najgorsze co może być),po 10godz.zmienila się zmialana i jakąś pielęgniarka z pretensja do mnie ile jeszcze pani zamierza rodzic😁 a ja mówię z dwie godziny ahah a ta patrzy na mnie jak na idiotę...to moje jej o co chodzi...a Una zbulwersowana,że niech se pani rodzi i że dwa dni jak chce...a ja mówię no a co nie da rady,no to róbmy coś...a Una no to robimy cesarkę...obrażona mówi...ręce opadają...wszytsko w szpitalu klinicznym w Poznaniu

Ostatnia edycja:
reklama
Ja już mam córkę z 23grudnia,przerąbane,lekarze chcą iść na święta i Cisna żeby oddział opróżnić żeby iść na święta😱 wszytsko mi robili żebym już urodziła,baloniki foleja,masarze tam na dole...potem na siłę na porodówkę bez żadnych oznak porodu,10godzin oksycotyna ,znów chcieli masarze (najgorsze co może być),po 10godz.zmienila się zmialana i jakąś pielęgniarka z pretensja do mnie ile jeszcze pani zamierza rodzic😁 a ja mówię z dwie godziny ahah a ta patrzy na mnie jak na idiotę...to moje jej o co chodzi...a Una zbulwersowana,że niech se pani rodzi i że dwa dni jak chce...a ja mówię no a co nie da rady,no to róbmy coś...a Una no to robimy cesarkę...obrażona mówię...ręce opadają...wszytsko w szpitalu klinicznym w Poznaniu
Pocieszające:) ja swoj pierwszy poród rowniez wspominam tragicznie, dlatego nie obrażę sie jakby cc było.

Do góry