reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Tak to prawda, kobieta super. Ale ona może ma jakiś plan a kto wie co wyjdzie w trakcie. Jednak jest to dla mnie duże pocieszenie że powiedziała że nie będzie mnie męczyć .

Na ktg już nawet skurczów nie ma 😩😩
Na ktg na razie nie patrz, stres podobno sprawia, ze akcja się zatrzymuje a nie rozwija…Balonik pewnie zrobi swoje a jutro oxy 😌
Ja dziś nie zasnę znając siebie 🤦‍♀️ 12h i sama będę na oddziale, dramat

reklama
Na ktg na razie nie patrz, stres podobno sprawia, ze akcja się zatrzymuje a nie rozwija…Balonik pewnie zrobi swoje a jutro oxy 😌
ale będziesz już na oddziale i będzie się działo wszystko w dobrym kierunku :) bliżej spotkania ze swoim dzieciątkiem ❤️ ja to już nie mogę wytrzymać do tego 31 grudnia, tak długo mam czekać 😒 ja to juz po prostu chce koniec, niech się dzieje co się dzieje i jakoś porodem narazie się nie przejmuje. Tak juz jestem zmęczona ta końcówka, już 5 dni po terminie a dziś w nocy to miałam zgagę jak nigdy jeszcze co chwile się budziłam 🙈 co chwile siku… i jeszcze takie zlewne poty mam w nocy od niedawna.

ale będziesz już na oddziale i będzie się działo wszystko w dobrym kierunku :) bliżej spotkania ze swoim dzieciątkiem ❤️ ja to już nie mogę wytrzymać do tego 31 grudnia, tak długo mam czekać 😒 ja to juz po prostu chce koniec, niech się dzieje co się dzieje i jakoś porodem narazie się nie przejmuje. Tak juz jestem zmęczona ta końcówka, już 5 dni po terminie a dziś w nocy to miałam zgagę jak nigdy jeszcze co chwile się budziłam 🙈 co chwile siku… i jeszcze takie zlewne poty mam w nocy od niedawna.
Najgorzej to tam się dostać, najgorszy jest zawsze strach z czekania 🤦‍♀️😳
A jakieś objawy już masz, zbliżającego się porodu? Do Sylwestra już tylko pare dni - ciesz się spokojem w domu póki możesz 😏

Już mam balonik i jest średnio przyjemnie. Boli jak na okres a jak pomyślę że będzie boleć 100 razy gorzej to ogarnia mnie panika.
Ja też mówiłam że chce już koniec, obojętnie co, a teraz chce do domu 😂😂

@KatJak oglądam tytanic i myślę o Tobie 😅 hehe

A tak serio, poradzisz sobie i pójdzie gładko zobaczysz. A później będziesz najlepszą mama pod słońcem dla swojego dzidziusia ❤️

@KatJak oglądam tytanic i myślę o Tobie 😅 hehe

A tak serio, poradzisz sobie i pójdzie gładko zobaczysz. A później będziesz najlepszą mama pod słońcem dla swojego dzidziusia ❤️
Tego będę się trzymać ❤️
Mam tu tv ale nie mam ochoty nawet włączać.
Tez mnie przeraża ten cholerny balonik 😐
Ile bym dała żeby mieć jeszcze choć tydzień czasu do indukcji 😣
Wiesz co, jest już trochę lepiej, zaczęłam chodzić i jakoś mniej boli. Ale jednak cały czas czuje takie rozpieranie i przy chodzeniu nie mogę się do końca wyprostować. Na ktg zaczęły być skurcze ale mówi że to jeszcze nie to.
@KatJak a okresy co miesiąc masz bardzo bolesne czy znośne? Jak byś porównała ból teraz z balonikiem a standardowy ból okresowy?
Ja odkąd leczę się na tarczycę to ból okresowy mam delikatny. Przy baloniku jest troszkę mocniejszy ale tak jak pisałam , wstałam i zaczęłam chodzić i tak już nie boli. Jestem po prostu taki dyskomfort. Także nie bój się 😘

reklama
Do góry