Sylwestrowa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie Płacz był oczywisty, nerwy i emocje robią swoje.Jezu, dziewczyny .... Ja już ryczę oczywiście. Jestem na oddziale już pod ktg. O 22 balonik bo rozwarcie na palec... O 7.30 oksytocyna i czekamy. Moja gin mówiła że nie będą mnie męczyc , jak nie pójdzie samo to CC bo mały już ma.4200 ;( znaczy tak zrozumiałam ale mało kojarzę co do mnie mówili. Jestem przerażona totalnie
Będzie dobrze! Zobaczysz raz dwa i będziesz z dzidziusiem na sali leżeć to dobrze ze juz jest jakieś rozwarcie i działaja odrazu. Jesteśmy z Tobą!Jezu, dziewczyny .... Ja już ryczę oczywiście. Jestem na oddziale już pod ktg. O 22 balonik bo rozwarcie na palec... O 7.30 oksytocyna i czekamy. Moja gin mówiła że nie będą mnie męczyc , jak nie pójdzie samo to CC bo mały już ma.4200 ;( znaczy tak zrozumiałam ale mało kojarzę co do mnie mówili. Jestem przerażona totalnie
Ooo to masz super panią doktor będzie wszystko dobrze! Raz dwa i będziesz już miała dziecko przy sobieDziękuję też mnie to pocieszyło że nie będzie mnie męczyć. Właśnie mówiła że jak nie będzie postępu porodu to inaczej zadziałamy także moze miała na myśli coś innego niż CC? Ale niby co ? Mówiłam że ja w stresie nie będę rozumiała co oni do mnie mówią
Tak to prawda, kobieta super. Ale ona może ma jakiś plan a kto wie co wyjdzie w trakcie. Jednak jest to dla mnie duże pocieszenie że powiedziała że nie będzie mnie męczyć .Ooo to masz super panią doktor będzie wszystko dobrze! Raz dwa i będziesz już miała dziecko przy sobie
Myśle, ze właśnie cesarkę miała na myśli…zwłaszcza, ze mały wg usg ma „podobno” ponad 4 kilo.Dziękuję też mnie to pocieszyło że nie będzie mnie męczyć. Właśnie mówiła że jak nie będzie postępu porodu to inaczej zadziałamy także moze miała na myśli coś innego niż CC? Ale niby co ? Mówiłam że ja w stresie nie będę rozumiała co oni do mnie mówią