reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Napiszę Wam aktualny stan bo nie wiem kiedy potem się odezwę ;)
A więc ok północy miałam skurcze co 10 min, nie były bardzo bolesne ale nieprzyjemne. Potem wszystko minęło i do teraz nic nie boli. Leci mi cały czas krew.
Oczywiście nie spałam.
Coś mówili że ok 8 zabiorą mnie na salę porodowa na oxy i tam pewnie zacznie się masakra 😜

reklama
A więc ok północy miałam skurcze co 10 min, nie były bardzo bolesne ale nieprzyjemne. Potem wszystko minęło i do teraz nic nie boli. Leci mi cały czas krew.
Oczywiście nie spałam.
Coś mówili że ok 8 zabiorą mnie na salę porodowa na oxy i tam pewnie zacznie się masakra 😜
Kurczę, ale się ładnie rozwija u Ciebie szybko 😉
Balonik wypadł czy wciąż go masz ?

Kurczę, ale się ładnie rozwija u Ciebie szybko 😉
Balonik wypadł czy wciąż go masz ?
Niestety mam. A lekarz mówił że jak wypadnie to dobrze bo będzie odpowiednie rozwarcie, wygląda na to że nie ma ;)
Czy ja wiem czy dobrze się rozwija. Znowu nic się nie dzieje. Boje się tej oxy ;)
Daj znać jak Ty już będziesz na oddziale 😘

Niestety mam. A lekarz mówił że jak wypadnie to dobrze bo będzie odpowiednie rozwarcie, wygląda na to że nie ma ;)
Czy ja wiem czy dobrze się rozwija. Znowu nic się nie dzieje. Boje się tej oxy ;)
Daj znać jak Ty już będziesz na oddziale 😘
Po paru h dostałaś już skurczy, także widać, ze coś się zadziało 🧐 A do odpowiedniego rozwarcia trzeba go pewnie ponosić z dobe.
No ja się ogarynam powoli w domu 😣 Jestem przerażona…brak słów.

Po paru h dostałaś już skurczy, także widać, ze coś się zadziało 🧐 A do odpowiedniego rozwarcia trzeba go pewnie ponosić z dobe.
No ja się ogarynam powoli w domu 😣 Jestem przerażona…brak słów.
Wiem że to trudne , ja w domu też panikowałam ale pomysl że już będziesz pod opieką, to i tak nieuniknione. Może się szybko zacznie u Ciebie i nie będą Cię trzymać i męczyć.
Ja oczywiście też już tu ryczalam i wspomniałam Twoje słowa żeby się nie rozkleić się przy obcych ludziach ;)

Oczywiście nie spałam.
Będzie dobrze, zaczyna się dziać. Coś czuję, że dzisiaj urodzisz 😉 Trzymaj się dzielnie ♥️♥️♥️🌊🌊🌊 życzę Ci błękitnego porodu z dobrymi falami 🙂

Tez czuje, ze @KatJak dzis będzie miała po wszystkim 😌♥️

Ja czekam na Izbie położniczej na przyjęcie, obok jedna Pani rodzi a ja muszę czekać tutaj przynajmniej 2h na wynik COVID 😳 Trzymajta mnie 😶

Tez czuje, ze @KatJak dzis będzie miała po wszystkim 😌♥️

Ja czekam na Izbie położniczej na przyjęcie, obok jedna Pani rodzi a ja muszę czekać tutaj przynajmniej 2h na wynik COVID 😳 Trzymajta mnie 😶
To u Ciebie są zupełnie inne procedury. Ja pokazałam certyfikat i nie musiałam testu. Leże już pod oxy. Ryczeć się chce. Czekam na męża

To u Ciebie są zupełnie inne procedury. Ja pokazałam certyfikat i nie musiałam testu. Leże już pod oxy. Ryczeć się chce. Czekam na męża
Szczęściara, ze mąż może być ♥️
U nas testy są obowiązkowe mimo szczepień, w sumie dobrze…
Ale na porodówce tyle się akcji porodowych aktualnie dzieje, ze wszystkie krzyki mi się zlewają w uszach 😮 Boje się jeszcze bardziej.
Płakać Ci się chce, bo boli po oxy czy co się dzieje ?

reklama
Oczywiście nie spałam.
No to super jakiś ruch jest. Może ładnie zareagujesz na oxy i wystarczy się raz tylko dostaniesz i pójdzie szybko! Daj znać koniecznie jak idzie

Do góry