reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

NA MDŁOŚCI odkryłam co pomaga!
Sok z apteki z żurawiny z woda rozcieńczony i ew.zwykle gumy do żucia jakieś owocowe odbitki.
Ale ten sok żurawinowy to jest sztos! Próbujcie w końcu nie mdli mnie całe dnie i zjadłam nawet czekolade 😳 plus żurawina zapobiegawczo na zakażenia układu moczowego, co jest częste w ciazy
Piję ten sok bez rozcieńczania, taki kwaśny, ale sprobuję za Twoją radą, bo umieram

reklama
Hej, druga kreseczke zobaczylam tydzien temu :) 2 razy poronilam i mam juz trojke zdrowych dzieci, 6-latke, 4-latke i 2-latka, jest to moja 6 ciaza a porod 4, chcielismy z mezem czwarte dziecko choc nie tak szybko ale ono chcialo szybciej wiec jest :) Dzis mam 5+1 pierwsza wizyte bede miala dopiero 14 maja i bedzie to 8+1. Bety nie robie bo kiedys robilam ladnie rosla a i tak sie okazalo puste jajo. Jestem rocznik 94. Z objawow to cycki mnie bola, zrobily sie wieksze i mdlosci :)
super, witamy! Tez tak miałam z ta beta przy pustym jaju niestety

Hej, druga kreseczke zobaczylam tydzien temu :) 2 razy poronilam i mam juz trojke zdrowych dzieci, 6-latke, 4-latke i 2-latka, jest to moja 6 ciaza a porod 4, chcielismy z mezem czwarte dziecko choc nie tak szybko ale ono chcialo szybciej wiec jest :) Dzis mam 5+1 pierwsza wizyte bede miala dopiero 14 maja i bedzie to 8+1. Bety nie robie bo kiedys robilam ladnie rosla a i tak sie okazalo puste jajo. Jestem rocznik 94. Z objawow to cycki mnie bola, zrobily sie wieksze i mdlosci :)
Podziwiam chęć posiadania 4 dzieci, serio. Ja mam córkę 5 lat i teraz jestem w trzeciej ciąży ( drugą poroniłam) jeśli teraz zakończy się sukcesem to na 90% jest to moje ostatnie dziecko

Może zmień lekarza po szpitalu. I po 2-3 dniach nie dałabym sobie zrobić zabiegu. Zawsze będziesz mogła wypisać się na własną rękę i poczekać. Zawsze można tam wrócić, ale po 2-3 dniach bym nie dała sobie nic zrobić. Nie wrocilabym do tej baby...
Tak zrobię jeżeli będą chcieli mi zrobić zabieg za 2/3 dni to się nie zgodzę ... jakieś jaja ...

reklama
Do góry