Piję ten sok bez rozcieńczania, taki kwaśny, ale sprobuję za Twoją radą, bo umieramNA MDŁOŚCI odkryłam co pomaga!
Sok z apteki z żurawiny z woda rozcieńczony i ew.zwykle gumy do żucia jakieś owocowe odbitki.
Ale ten sok żurawinowy to jest sztos! Próbujcie w końcu nie mdli mnie całe dnie i zjadłam nawet czekolade plus żurawina zapobiegawczo na zakażenia układu moczowego, co jest częste w ciazy
reklama
KasikP
Fanka BB :)
Idź do innego lekarza i zobaczysz co Ci powie. Ja uważam ze nie można polegać na opinni 1 osoby jeżeli coś mnie nie pokoi to sprawdzam. To dopiero początek ciąży a do będzie dalej jak tam Pani dr ta straszy.Tylko że kazała mi dziś przyjechać
Skonsultuj się z kimś innym. Mojej znajomej też chcieli usuwać ciążę pozamaciczną, a okazało się, że jest w porządku. Jej dzieci (bliźniaki) mają prawie 4 lata.Tylko że kazała mi dziś przyjechać
wierzewmarzenia5
super, witamy! Tez tak miałam z ta beta przy pustym jaju niestetyHej, druga kreseczke zobaczylam tydzien temu 2 razy poronilam i mam juz trojke zdrowych dzieci, 6-latke, 4-latke i 2-latka, jest to moja 6 ciaza a porod 4, chcielismy z mezem czwarte dziecko choc nie tak szybko ale ono chcialo szybciej wiec jest Dzis mam 5+1 pierwsza wizyte bede miala dopiero 14 maja i bedzie to 8+1. Bety nie robie bo kiedys robilam ladnie rosla a i tak sie okazalo puste jajo. Jestem rocznik 94. Z objawow to cycki mnie bola, zrobily sie wieksze i mdlosci
Czyli razem rodzimy 11 grudnia?Kochane, wróciłam od ginekologa! Dzidziuś zdrowy, serduszko bije ma 7.5mm według lekarza to 6+5 więc aplikacja podobnie podawała mam przyjść z wynikami badań za 2 tygodnie i wtedy założy kartę ciąży. Ale się cieszę, że wszystko dobrze!
Tinulka
Moderator
Podziwiam chęć posiadania 4 dzieci, serio. Ja mam córkę 5 lat i teraz jestem w trzeciej ciąży ( drugą poroniłam) jeśli teraz zakończy się sukcesem to na 90% jest to moje ostatnie dzieckoHej, druga kreseczke zobaczylam tydzien temu 2 razy poronilam i mam juz trojke zdrowych dzieci, 6-latke, 4-latke i 2-latka, jest to moja 6 ciaza a porod 4, chcielismy z mezem czwarte dziecko choc nie tak szybko ale ono chcialo szybciej wiec jest Dzis mam 5+1 pierwsza wizyte bede miala dopiero 14 maja i bedzie to 8+1. Bety nie robie bo kiedys robilam ladnie rosla a i tak sie okazalo puste jajo. Jestem rocznik 94. Z objawow to cycki mnie bola, zrobily sie wieksze i mdlosci
KasikP
Mi na mdłości pomagają jeszcze żelki haribo owocowe. I jem często a mało i jest lepiej . Dziś pierwszy raz w sklepie cofnęło mnie na widok mięsa
Tak zrobię jeżeli będą chcieli mi zrobić zabieg za 2/3 dni to się nie zgodzę ... jakieś jaja ...Może zmień lekarza po szpitalu. I po 2-3 dniach nie dałabym sobie zrobić zabiegu. Zawsze będziesz mogła wypisać się na własną rękę i poczekać. Zawsze można tam wrócić, ale po 2-3 dniach bym nie dała sobie nic zrobić. Nie wrocilabym do tej baby...
No to ładnie widzę sobie pogrywają z ludźmiSkonsultuj się z kimś innym. Mojej znajomej też chcieli usuwać ciążę pozamaciczną, a okazało się, że jest w porządku. Jej dzieci (bliźniaki) mają prawie 4 lata.
reklama
MaDzIAaaaaa
Też spróbuję bo mam to samo, już nie wiem czy ze mną wszystko dobrze. Bo mnie muli ale równo co godzinę jestem głodna. Czy Wy też musicie coś zjeść dość często ?Piję ten sok bez rozcieńczania, taki kwaśny, ale sprobuję za Twoją radą, bo umieram
Podziel się: