reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Dziewczyny na prawdę przykre jest dla mnie to że w ogóle zero radości u mnie i strasznie chciałabym się cieszyć tą ciążą ... Może po prostu jak dziś nic nie pokaże to powiem jej że nie chce zostać w szpitalu tylko jeszcze poczekać ...
Może po prostu to Ty zmień lekarza.
Do niej bym nie poszła ani dziś ani w niedzielę tylko zapisalabym się do kogoś innego na przyszły tydzien

reklama
No właśnie zastanawiam się czy odmówić zostania w szpitalu jeżeli mi będzie kazała ...

Na twoim miejscu wogole bym nie poszla na ta wizyte dzis, ciaze mlodsza od mojej, poczekaj przynajmniej tydzien i wtedy idz zobacz, jak nie nasz plamienia ani nic niepokojacego sie nie dzieje to warto poczekac dluzej, jak wklada codziennie ta koncowke od usg to tez nie jest dobre moim zdaniem

Hej zmienię temat, polecam wam emulsję do higieny intymnej provag, oraz żel łagodzący provag. U mnie sprawdza się super, dostępny tylko w aptekach. Pomocny przy infekcjach intymnych, i przy podrażnieniach. Ja dodatkowo stosuje probiotyk doustny provag. W internecie można o nich poczytać. Według mnie są naprawdę dobre.

reklama
Do góry