reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

A od wtorku codziennie chodzę do tej ginekolog :( bo powiedziała że musi mnie kontrolować ... :(
No mnie też kontrolują w związku z podejrzeniem pozamacicznej ale Twoja lekarka przesadza, wystarczy raz w tygodniu. Lekarze po poronieniu mowili, że pozamaciczna nie zniszczy jajnika do 7tygodnia ciąży, więc to, że każe Ci przychodzić codziennie moim zdaniem to przesada.

reklama
No mnie też kontrolują w związku z podejrzeniem pozamacicznej ale Twoja lekarka przesadza, wystarczy raz w tygodniu. Lekarze po poronieniu mowili, że pozamaciczna nie zniszczy jajnika do 7tygodnia ciąży, więc to, że każe Ci przychodzić codziennie moim zdaniem to przesada.
Może naciąga na pieniądze...

No strasznie jest to przykre ... Zastanawiam się czy jak dziś też nie będzie widać pęcherzyka ... To czy jej powiedzieć że nie chce zostać w szpitalu ...

Dziewczyny na prawdę przykre jest dla mnie to że w ogóle zero radości u mnie i strasznie chciałabym się cieszyć tą ciążą ... Może po prostu jak dziś nic nie pokaże to powiem jej że nie chce zostać w szpitalu tylko jeszcze poczekać ...

reklama
Dziewczyny na prawdę przykre jest dla mnie to że w ogóle zero radości u mnie i strasznie chciałabym się cieszyć tą ciążą ... Może po prostu jak dziś nic nie pokaże to powiem jej że nie chce zostać w szpitalu tylko jeszcze poczekać ...
Jeszcze wcześnie. Moja lekarka jest zupełnie spokojna. Ja mam betę 15000 i nie widać jeszcze nic oprócz pęcherzyka. Na spokojnie za tydzień mam wrócić. W między czasie dla swojego spokoju powtórzę betę

Do góry