reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

NA MDŁOŚCI odkryłam co pomaga!
Sok z apteki z żurawiny z woda rozcieńczony i ew.zwykle gumy do żucia jakieś owocowe odbitki.
Ale ten sok żurawinowy to jest sztos! Próbujcie w końcu nie mdli mnie całe dnie i zjadłam nawet czekolade 😳 plus żurawina zapobiegawczo na zakażenia układu moczowego, co jest częste w ciazy
Piję ten sok bez rozcieńczania, taki kwaśny, ale sprobuję za Twoją radą, bo umieram

reklama
Hej, druga kreseczke zobaczylam tydzien temu :) 2 razy poronilam i mam juz trojke zdrowych dzieci, 6-latke, 4-latke i 2-latka, jest to moja 6 ciaza a porod 4, chcielismy z mezem czwarte dziecko choc nie tak szybko ale ono chcialo szybciej wiec jest :) Dzis mam 5+1 pierwsza wizyte bede miala dopiero 14 maja i bedzie to 8+1. Bety nie robie bo kiedys robilam ladnie rosla a i tak sie okazalo puste jajo. Jestem rocznik 94. Z objawow to cycki mnie bola, zrobily sie wieksze i mdlosci :)
super, witamy! Tez tak miałam z ta beta przy pustym jaju niestety

Hej, druga kreseczke zobaczylam tydzien temu :) 2 razy poronilam i mam juz trojke zdrowych dzieci, 6-latke, 4-latke i 2-latka, jest to moja 6 ciaza a porod 4, chcielismy z mezem czwarte dziecko choc nie tak szybko ale ono chcialo szybciej wiec jest :) Dzis mam 5+1 pierwsza wizyte bede miala dopiero 14 maja i bedzie to 8+1. Bety nie robie bo kiedys robilam ladnie rosla a i tak sie okazalo puste jajo. Jestem rocznik 94. Z objawow to cycki mnie bola, zrobily sie wieksze i mdlosci :)
Podziwiam chęć posiadania 4 dzieci, serio. Ja mam córkę 5 lat i teraz jestem w trzeciej ciąży ( drugą poroniłam) jeśli teraz zakończy się sukcesem to na 90% jest to moje ostatnie dziecko

Może zmień lekarza po szpitalu. I po 2-3 dniach nie dałabym sobie zrobić zabiegu. Zawsze będziesz mogła wypisać się na własną rękę i poczekać. Zawsze można tam wrócić, ale po 2-3 dniach bym nie dała sobie nic zrobić. Nie wrocilabym do tej baby...
Tak zrobię jeżeli będą chcieli mi zrobić zabieg za 2/3 dni to się nie zgodzę ... jakieś jaja ...

reklama
Do góry