Mojego chłopa mama pracuje w szpitalu i zastanawiam się czy mojej ginekolog o tym nie powiedzieć żeby mnie puściła do domu . Najwyżej byśmy powiedzieli jego mamie i w razie czego tam bym pojechała ...Jeszcze wcześnie. Moja lekarka jest zupełnie spokojna. Ja mam betę 15000 i nie widać jeszcze nic oprócz pęcherzyka. Na spokojnie za tydzień mam wrócić. W między czasie dla swojego spokoju powtóze betę
reklama
PaulinaSol
Fanka BB :)
Powiem Ci, że z mojego doświadczenia wiem że z takiej kontroli nie wiele wynika. Jak coś ma się pojawić to się pojawi nie podglądane codziennie ja bym poczekała i w poniedziałek czy wtorek na spokojnie poszła sprawdzić. Nigdzie tak nie odpoczniesz jak w domuMojego chłopa mama pracuje w szpitalu i zastanawiam się czy mojej ginekolog o tym nie powiedzieć żeby mnie puściła do domu . Najwyżej byśmy powiedzieli jego mamie i w razie czego tam bym pojechała ...
wierzewmarzenia5
dokładnie u mnie tez beta już b.wysoka zanim cokolwiek było widać!Jeszcze wcześnie. Moja lekarka jest zupełnie spokojna. Ja mam betę 15000 i nie widać jeszcze nic oprócz pęcherzyka. Na spokojnie za tydzień mam wrócić. W między czasie dla swojego spokoju powtórzę betę
Dziewczyny, dzisiaj odebrałam badania moczu i wygląda na to, że mam potężną infekcję dróg moczowych:
leukocyty 176 (norma do 39)
bakterie 69 tysięcy!!!! (norma do 130)
Zapisałam się juz na teleporadę, ale będzie dopiero późnym wieczorem. Miałyście tak kiedyś? Jak bardzo niebezpieczne jest to dla płodu? Jestem w 7. tyg. Nie mam żadnych objawów, więc nawet nie wiem, ile to mogło trwać, ale już się naczytałam głupot w necie, jak bardzo to zagraża zdrowiu i życiu dziecka i teraz świruję z nerwów
leukocyty 176 (norma do 39)
bakterie 69 tysięcy!!!! (norma do 130)
Zapisałam się juz na teleporadę, ale będzie dopiero późnym wieczorem. Miałyście tak kiedyś? Jak bardzo niebezpieczne jest to dla płodu? Jestem w 7. tyg. Nie mam żadnych objawów, więc nawet nie wiem, ile to mogło trwać, ale już się naczytałam głupot w necie, jak bardzo to zagraża zdrowiu i życiu dziecka i teraz świruję z nerwów
Tylko że kazała mi dziś przyjechaćPowiem Ci, że z mojego doświadczenia wiem że z takiej kontroli nie wiele wynika. Jak coś ma się pojawić to się pojawi nie podglądane codziennie ja bym poczekała i w poniedziałek czy wtorek na spokojnie poszła sprawdzić. Nigdzie tak nie odpoczniesz jak w domu
wierzewmarzenia5
NA MDŁOŚCI odkryłam co pomaga!
Sok z apteki z żurawiny z woda rozcieńczony i ew.zwykle gumy do żucia jakieś owocowe odbitki.
Ale ten sok żurawinowy to jest sztos! Próbujcie w końcu nie mdli mnie całe dnie i zjadłam nawet czekolade plus żurawina zapobiegawczo na zakażenia układu moczowego, co jest częste w ciazy
Sok z apteki z żurawiny z woda rozcieńczony i ew.zwykle gumy do żucia jakieś owocowe odbitki.
Ale ten sok żurawinowy to jest sztos! Próbujcie w końcu nie mdli mnie całe dnie i zjadłam nawet czekolade plus żurawina zapobiegawczo na zakażenia układu moczowego, co jest częste w ciazy
wierzewmarzenia5
Spokojnie, skoro dzidzia rośnie, to lekarz da pewnie antybiotyk ,kurczę kiedyś nikt nie robił badań w ciazy tylu, a te badania to taki stres
PaulinaSol
Pojedź niech zobaczy a potem powiedz że w domu sobie poleżyszTylko że kazała mi dziś przyjechać
Dariuszka90
Może zmień lekarza po szpitalu. I po 2-3 dniach nie dałabym sobie zrobić zabiegu. Zawsze będziesz mogła wypisać się na własną rękę i poczekać. Zawsze można tam wrócić, ale po 2-3 dniach bym nie dała sobie nic zrobić. Nie wrocilabym do tej baby...A od wtorku codziennie chodzę do tej ginekolog bo powiedziała że musi mnie kontrolować ...
reklama
Anet29
Hej, druga kreseczke zobaczylam tydzien temu 2 razy poronilam i mam juz trojke zdrowych dzieci, 6-latke, 4-latke i 2-latka, jest to moja 6 ciaza a porod 4, chcielismy z mezem czwarte dziecko choc nie tak szybko ale ono chcialo szybciej wiec jest Dzis mam 5+1 pierwsza wizyte bede miala dopiero 14 maja i bedzie to 8+1. Bety nie robie bo kiedys robilam ladnie rosla a i tak sie okazalo puste jajo. Jestem rocznik 94. Z objawow to cycki mnie bola, zrobily sie wieksze i mdlosci
Podziel się: