Ja używek mocno nawilżających kremów teraz na cała ciałoApropo kremów, na wszystkich jest informacja że są od 4 miesiąca i zastanawiam się, czy w 1 trymestrze też są bezpieczne? Mam bardzo suchą skórę i zastanawiam się czego mogę teraz używać [emoji848]
reklama
MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
Cieszę się też że tak wyszło że lekarz Cię uspokoił trzymaj się !Cieszę się, ze ten mnie dziś uspokoił i ze dał się namówić na usg ginekologiczne i jest pęcherzyk zoltkowy a to oznacza ze nie jest puste jajo dla mnie to duże uspokojenie. Następne usg 10.05 u mojej i zobaczymy już powinno być wszystko ładnie widać
madzialenka89
Laski siedzę w kolejce i się cała trzęsę zaraz się okaże czy jest serduszko czy jest w porządku..
wierzewmarzenia5
dawaj znac po, trzymamy kciuki!Laski siedzę w kolejce i się cała trzęsę zaraz się okaże czy jest serduszko czy jest w porządku..
Marta2909
Początkująca w BB
Hej dziewczyny. Same dobre wiadomości u Was . To super
Kiedy u Was zaczęły się mdlosci?
U mnie obecnie 4+4 i poza piersiami kompletnie nic. Nie pamiętam jak To było w pierwszej ciąży Ja mam wizytę dopiero 10 maja. Będzie to 7+1 . Mam nadzieję na serduszko .
Kiedy u Was zaczęły się mdlosci?
U mnie obecnie 4+4 i poza piersiami kompletnie nic. Nie pamiętam jak To było w pierwszej ciąży Ja mam wizytę dopiero 10 maja. Będzie to 7+1 . Mam nadzieję na serduszko .
Marta2909
Początkująca w BB
Będzie ❤Laski siedzę w kolejce i się cała trzęsę zaraz się okaże czy jest serduszko czy jest w porządku..
MaDzIAaaaaa
Ja przez to mam wyrzuty sumienia i płacze , nie mam siły na nic. Mąż mi usługuje a ja jak emeryt leżę czekam aż to minie, mam tyle rzeczy do zrobienia wiosna przyszła !Moja niemoc trwa a właściwie rośnie w sile. Do godzin popołudniowych praktycznie leżę w łóżku, bo wszystkie czynności poza sprawiają olbrzymi wysiłek. Należałam zawsze do aktywnych, ale w tym tygodniu to czuję się jakby życie ktoś mi zabrał. Plus nudności, które męczą od rana i oczywiście 2 drzemki już zaliczone. Czuję się jak leń patentowany
Aksamitka28
Z siłą mam podobnie.... najlepiej mi wychodzi leżenie mąż mi zrobił obiad czuję jakby coś wysysało energięJa przez to mam wyrzuty sumienia i płacze , nie mam siły na nic. Mąż mi usługuje a ja jak emeryt leżę czekam aż to minie, mam tyle rzeczy do zrobienia wiosna przyszła !
G
guest-1666585370
Gość
Ja też zaczęłam się szczotkować i smarować wyrabiam nawykDziewczyny od kiedy należy stosować kremy na rozstępy ?nie wiem czy już powinna przygotowywać skore ,piersi zaczęłam już smarować bo ma bardzo nabrzmiałe czy za wcześnie ?
reklama
G
gość_AL19
Gość
Te z Rossman są od pierwszego trymestruApropo kremów, na wszystkich jest informacja że są od 4 miesiąca i zastanawiam się, czy w 1 trymestrze też są bezpieczne? Mam bardzo suchą skórę i zastanawiam się czego mogę teraz używać [emoji848]
W pierwszej ciąży 2razy dziennie smarowalam
Podziel się: