reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Cieszę się, ze ten mnie dziś uspokoił i ze dał się namówić na usg ginekologiczne i jest pęcherzyk zoltkowy ;) a to oznacza ze nie jest puste jajo :) dla mnie to duże uspokojenie. Następne usg 10.05 u mojej i zobaczymy już powinno być wszystko ładnie widać :)
Cieszę się też że tak wyszło że lekarz Cię uspokoił trzymaj się ! :)

Hej dziewczyny. Same dobre wiadomości u Was . To super 😍
Kiedy u Was zaczęły się mdlosci?
U mnie obecnie 4+4 i poza piersiami kompletnie nic. Nie pamiętam jak To było w pierwszej ciąży 🙈 Ja mam wizytę dopiero 10 maja. Będzie to 7+1 . Mam nadzieję na serduszko .

Moja niemoc trwa a właściwie rośnie w sile. Do godzin popołudniowych praktycznie leżę w łóżku, bo wszystkie czynności poza sprawiają olbrzymi wysiłek. Należałam zawsze do aktywnych, ale w tym tygodniu to czuję się jakby życie ktoś mi zabrał. Plus nudności, które męczą od rana i oczywiście 2 drzemki już zaliczone. Czuję się jak leń patentowany 😔 😂
Ja przez to mam wyrzuty sumienia i płacze , nie mam siły na nic. Mąż mi usługuje a ja jak emeryt leżę 😂 czekam aż to minie, mam tyle rzeczy do zrobienia wiosna przyszła !

reklama
Do góry