reklama
madzialenka89
Fanka BB :)
Mamy serduszko ) bije 114 uderzeń wg lekarza to dobrze na tym etapie tak się cieszę. Żeby się tylko wszystko dobrze rozwijało )))
Ja też tak miałam, wraz z szóstym tygodniem przyszły mdłości.Hej dziewczyny. Same dobre wiadomości u Was . To super
Kiedy u Was zaczęły się mdlosci?
U mnie obecnie 4+4 i poza piersiami kompletnie nic. Nie pamiętam jak To było w pierwszej ciąży Ja mam wizytę dopiero 10 maja. Będzie to 7+1 . Mam nadzieję na serduszko .
GratulujęMamy serduszko ) bije 114 uderzeń wg lekarza to dobrze na tym etapie tak się cieszę. Żeby się tylko wszystko dobrze rozwijało )))
kateee.4
Znalezione na blogu mamaginekolog.plDla mnie to nie jest takie oczywiste bo wiele jest na rynku kremów na rozstępy od 2 trymestru ,wiec nie wiem kiedy powinno zacząć się używać ?o skore dbam od zawsze i nawilżaj kremami ,szczotkuje się tez Iuz od roku ,chodzi mi o specjalne kremy dla kobiet na rozstępy
czekamnaskarb
Ja chodzę na na NFZ dlatego, że lekarza już znam, dużo znajomych do niego chodziło. Przed ciążą też u niego bywałam, więc nie ma sensu zmieniać tylko po to, żeby było prywatnie.Doradźcie mi, proszę, bo juz sama nie wiem co robić. Na pierwsza wizyte umówić się prywatnie czy na nfz ? Każdy mi mówi żeby isc na nfz, bo na początku duuzo badań i po co mam płacić jak mogę mieć za darmo. I juz kompletnie nie wiem co mam robić
czekamnaskarb
Ja używam takiego, gdzie nie ma informacji, że od 4 miesiącaApropo kremów, na wszystkich jest informacja że są od 4 miesiąca i zastanawiam się, czy w 1 trymestrze też są bezpieczne? Mam bardzo suchą skórę i zastanawiam się czego mogę teraz używać [emoji848]
czekamnaskarb
Ja się cieszyłam, że nie mam mdłości a od 6 tygodnia się zaczęly.. gratulacje!Hej dziewczyny. Same dobre wiadomości u Was . To super
Kiedy u Was zaczęły się mdlosci?
U mnie obecnie 4+4 i poza piersiami kompletnie nic. Nie pamiętam jak To było w pierwszej ciąży Ja mam wizytę dopiero 10 maja. Będzie to 7+1 . Mam nadzieję na serduszko .
Doradźcie mi, proszę, bo juz sama nie wiem co robić. Na pierwsza wizyte umówić się prywatnie czy na nfz ? Każdy mi mówi żeby isc na nfz, bo na początku duuzo badań i po co mam płacić jak mogę mieć za darmo. I juz kompletnie nie wiem co mam
A ja chodzę prywatnie dlatego, że terminy na wizytę są baaaardzo długie. Poprzednim razem poroniłam zanim doczekałam się wizyty na NFZ.Ja chodzę na na NFZ dlatego, że lekarza już znam, dużo znajomych do niego chodziło. Przed ciążą też u niego bywałam, więc nie ma sensu zmieniać tylko po to, żeby było prywatnie.
czasem już się nie da powstrzymać i to co chce koniecznie wyjść i tak wyjdzie ale może nie będziesz aż tak miałaCzytam Was i zastanawiam się czy też będę mieć takie nieznośne mdłości i pawie... moja mama mówiła, że w żadnej z ciąż nie miała, mnie póki co jest ciągle mega niedobrze z głodu (zwłaszcza rano i ciężko się zmusić do śniadania), ale jak coś w siebie wcisnę, to przechodzi. Choć wczoraj np. zjadłam obiad i po zjedzeniu go zapach tego dania z garnka zaczął mnie obrzydzać ale nie wymiotowałam i mam straaaaszny lęk przed wymiotowaniem, więc pewnie będę wolała się męczyć i to powstrzymywać niż po prostu się spawiować raz a dobrze
reklama
to mało mi się zdaza około 10 ale czasem tez mniej na szczęścieCzłowiek chce wymiotować a nie ma czym u mnie tylko sporadycznie .... 3 razy w ciągu dnia to chyba nie najgorzej
Miłego dnia laseczki
Podziel się: