Ja dziś od rana kipiałam zapałem. Od 8 na długim spacerze, później sprzątanie balkonu bo piękna pogoda. I na tym koniec bo po 2,5h zabrakło siłMoja niemoc trwa a właściwie rośnie w sile. Do godzin popołudniowych praktycznie leżę w łóżku, bo wszystkie czynności poza sprawiają olbrzymi wysiłek. Należałam zawsze do aktywnych, ale w tym tygodniu to czuję się jakby życie ktoś mi zabrał. Plus nudności, które męczą od rana i oczywiście 2 drzemki już zaliczone. Czuję się jak leń patentowany
reklama
czekamnaskarb
Fanka BB :)
Ja też zaczęłam stosować, ale nie wiem czy nie przestać bo jest dosyć wcześnie...tylko też zaczęła mnie martwić skóra na piersiach bo sa nabrzmiałe..więc może jednak już trzeba?Dziewczyny od kiedy należy stosować kremy na rozstępy ?nie wiem czy już powinna przygotowywać skore ,piersi zaczęłam już smarować bo ma bardzo nabrzmiałe czy za wcześnie ?
Kasiaa123
Początkująca w BB
Doradźcie mi, proszę, bo juz sama nie wiem co robić. Na pierwsza wizyte umówić się prywatnie czy na nfz ? Każdy mi mówi żeby isc na nfz, bo na początku duuzo badań i po co mam płacić jak mogę mieć za darmo. I juz kompletnie nie wiem co mam robić
kateee.4
Ja zaczęłam bo mam sucha skórę, przecież nie zaszkodzi. Stosuje masło shea i olejek ze słodkich migdałów na zmianę podobno fajnie działają. Wróciłam też do szczotkowania na sucho ale tylko nogi i pośladki póki co, już wcześniej dziewczyny o tym pisały.Dziewczyny od kiedy należy stosować kremy na rozstępy ?nie wiem czy już powinna przygotowywać skore ,piersi zaczęłam już smarować bo ma bardzo nabrzmiałe czy za wcześnie ?
kateee.4
Ja byłam prywatnie bo na nfz napewno bym się szybko nie dostała, w przyszłym tygodniu robię badania żeby mieć na kolejną wizytę, oczywiście wszystko prywatnie, wiem, że będzie to kosztować nie mało ale co zrobić...Doradźcie mi, proszę, bo juz sama nie wiem co robić. Na pierwsza wizyte umówić się prywatnie czy na nfz ? Każdy mi mówi żeby isc na nfz, bo na początku duuzo badań i po co mam płacić jak mogę mieć za darmo. I juz kompletnie nie wiem co mam robić
Ja też zaczęłam stosować, ale nie wiem czy nie przestać bo jest dosyć wcześnie...tylko też zaczęła mnie martwić skóra na piersiach bo sa nabrzmiałe..więc może jednak już trzeba?
Dla mnie to nie jest takie oczywiste bo wiele jest na rynku kremów na rozstępy od 2 trymestru ,wiec nie wiem kiedy powinno zacząć się używać ?o skore dbam od zawsze i nawilżaj kremami ,szczotkuje się tez Iuz od roku ,chodzi mi o specjalne kremy dla kobiet na rozstępyJa zaczęłam bo mam sucha skórę, przecież nie zaszkodzi. Stosuje masło shea i olejek ze słodkich migdałów na zmianę podobno fajnie działają. Wróciłam też do szczotkowania na sucho ale tylko nogi i pośladki póki co, już wcześniej dziewczyny o tym pisały.
wierzewmarzenia5
byłam prywatnie, za początkowe badania w diagnostyce zapłaciłam 280zlDoradźcie mi, proszę, bo juz sama nie wiem co robić. Na pierwsza wizyte umówić się prywatnie czy na nfz ? Każdy mi mówi żeby isc na nfz, bo na początku duuzo badań i po co mam płacić jak mogę mieć za darmo. I juz kompletnie nie wiem co mam robić
reklama
wierzewmarzenia5
plus u mnie prywatnie jest komfort taki ze telefonicznie kontakt zawszeDoradźcie mi, proszę, bo juz sama nie wiem co robić. Na pierwsza wizyte umówić się prywatnie czy na nfz ? Każdy mi mówi żeby isc na nfz, bo na początku duuzo badań i po co mam płacić jak mogę mieć za darmo. I juz kompletnie nie wiem co mam robić
Podziel się: