reklama
To moja 3 ciąża. Na pokładzie córka 7 lat i synek 8 i pół miesiaca. W każdej ciąży 20 kg na plusie . Tylko każda ciąża zaczynam.z inna waga startowa . Obecnie 70 kg mam nadzieję że teraz tyle nie urosne A brzuszek to tak około 4 mc było troszkę widaćDziewczyny,
Powiedzcie mi czy to jest Wasza pierwsza ciąża, czy może macie już dzieci?
Jestem też bardzo ciekawa kiedy Wam wyskoczył brzuszek.. ja do super szczupłych nie należę, boje się za dużo przytyć i jestem też ciekawa kiedy będzie widać moją ciążę. To moja pierwsza
Ooo wow a ćwiczyłam wcześniej ?podobno jak brzuch był wycieńczony brzuszek pojawia się późniejMoja druga ciąża
W pierwszej przytyłam 12kg brzuszek pokazał się w 7miesiacu dopiero
Sesję brzuszkowa mialam w 9miesiacu by cokolwiek było widać
To moja trzecia ciąża. W pierwszej podbrzusze wypchnęło mi od 7 tyg i od 7 już nosiłam ciazowki bo w nic się nie dopinalam, a w 12 czułam pierwsze bąbelkowe ruchy przytyłam 23 kg Na początku byłam szczupła stad tak wszystko szybko czułam i macica skręciła się w prawa stronę, wiec miała tam ciasno i mocno wypchnęło i czułam. Druga straciłam, nic nie przytyłam. A teraz 5+3 i mam podbrzusze wypukłe. Chyba taka moja uroda. Ale jeszcze się w spodnie dopinam, tylko bielizna ciśnie.Dziewczyny,
Powiedzcie mi czy to jest Wasza pierwsza ciąża, czy może macie już dzieci?
Jestem też bardzo ciekawa kiedy Wam wyskoczył brzuszek.. ja do super szczupłych nie należę, boje się za dużo przytyć i jestem też ciekawa kiedy będzie widać moją ciążę. To moja pierwsza
Cześć dziewczyny, na wstępie gratuluję wszystkim przyszłym mamom. Czy przyjmiecie mnie do swojego zacnego grona? W tamtym tygodniu zrobiłam test ciążowy i ujrzałam 2 kreseczki. I jestem przerażona, bo w tamtym roku miałam puste jajo płodowe, a później drugi raz poroniłam. Gdy spóźniał mi się okres, pomyślałam, że mam menopauzę, bo od jakiś 3 tygodni strasznie męczyła mnie straszna suchość w ustach. Mąż zaśmiał się, że pewnie mam menopauzę, weszłam w internet i oczywiście była to jedna z przyczyn suchości... Nie byłam jeszcze u lekarza. Umówiłam się dość późno, bo aż na początku maja. Stwierdziłam, że w poprzedniej ciąży biegałam co tydzień do lekarza i robiłam mnóstwo badań a i tak nic to nie dało. W ogóle nie rozmawiamy z mężem o ciąży, żeby w razie najgorszego, mniej cierpieć, choć nie wiem czy da się mniej...
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wszystkim szczęśliwego rozwiązania.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wszystkim szczęśliwego rozwiązania.
1sza ciaza- start z 55kg skończyłam na 74, brzuch widoczny koło 5tc
2ga ciaza- start z 67kg skończyłam na 74, brzuch już widziałam na początku 4 miesiąca. Schudłam do 56kg i przez tą pandemię i totalny brak ruchu mam 74kg... Więc jest silne postanowienie diety i ruchu jak lekarz pozwoli, ale spodziewam się cukrzycy ciążowej więc raczej ruch będzie wskazany.
2ga ciaza- start z 67kg skończyłam na 74, brzuch już widziałam na początku 4 miesiąca. Schudłam do 56kg i przez tą pandemię i totalny brak ruchu mam 74kg... Więc jest silne postanowienie diety i ruchu jak lekarz pozwoli, ale spodziewam się cukrzycy ciążowej więc raczej ruch będzie wskazany.
A znajomego miesiąca twoja córcia?Moja druga ciąża w domu 9 miesięczna córka przytyłam 16 kg poród cc. Aplikacja pokazuje 7+2 jutro pierwsza wizyta
Ja zaczynam za wagi 58 i 170 cm ,niestety przez lockdown trochę brzuszka złapałam i celulitu na dupska ,to moja pierwsza ciąża ,plan był do listopada zejść do 55 i zacząć starania większe o malucha ,plany się przyspieszyły wiec startuje jak dla mnie z największej wagi jaka kiedykolwiek miałam (wiem kobiety ze śmiesznie to brzmi )ale ja od zawsze szczupła bez większego wysiłku jestem ciekawa ile przytyje w ciąży staram się na razie nie zapychać i nie dogadzać cukrem
Z jakiego miesiąca chciałam napisacA znajomego miesiąca twoja córcia?
reklama
Podziel się: