Ja byłam nastawiona na wakacyjne szaleństwo ,super figurę ,piękny wyglada i super zabawę ponieważ po wakacjach chciałam starać się o malucha wiec plan był odpalić się na całego los mi pokrzyżował plany z czego się bardzo cieszę w te wakacje będę nadrabiała uśmiechem ze szczęściaDziewczyny ile.bysmy nie przytyly wszystko się da zrzucić ja w 6miesiecy Zgubiłam te 20 kg. Najważniejsze żeby nasze fasolki zdrowo rosly
reklama
czekamnaskarb
Fanka BB :)
Trzymam kciuki i czekam na wiadomości po wizycie!U mnie 6+6 i za godzinę wizyta
czekamnaskarb
Napisz koniecznie jutro jak wizytaMoja druga ciąża w domu 9 miesięczna córka przytyłam 16 kg poród cc. Aplikacja pokazuje 7+2 jutro pierwsza wizyta
Dariuszka90
Moja trzecia ciąża, pierwsza ma 8 lat, druga biochemiczna. W pierwszej zero objawów, teraz też tylko piersi bolą i trochę ciągnie brzuch. W pierwszej ciąży brzuch pokazał się dopiero w 6 miesiącu. Nie należę do chudych, w pierwszej ciąży startowałam z 60kg i dobiłam do 82kg, teraz ważę 73kg przy wzroście 164cm więc boje się że osiągnę magiczne 100Dziewczyny,
Powiedzcie mi czy to jest Wasza pierwsza ciąża, czy może macie już dzieci?
Jestem też bardzo ciekawa kiedy Wam wyskoczył brzuszek.. ja do super szczupłych nie należę, boje się za dużo przytyć i jestem też ciekawa kiedy będzie widać moją ciążę. To moja pierwsza
G
gość_AL19
Gość
Nie ale ja zawsze byłam szczupła a brzuch miałam płaski jak deska ogólnie mała waga zerowy biust idą w parzeOoo wow a ćwiczyłam wcześniej ?podobno jak brzuch był wycieńczony brzuszek pojawia się później
Cześć, dzień dobry
Jestem studentką ostatniego roku Dietetyki klinicznej na Śląskim Uniwersytecie Medycznym w Katowicach. Piszę pracę o kobietach w ciąży (preferencjach żywieniowych, aktywności fizycznej). Bardzo proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety
Link do: Wiedza i preferencje żywieniowe a sposób odżywiania i aktywność fizyczna kobiet w ciąży
Dziękuję i serdecznie pozdrawiam
Jestem studentką ostatniego roku Dietetyki klinicznej na Śląskim Uniwersytecie Medycznym w Katowicach. Piszę pracę o kobietach w ciąży (preferencjach żywieniowych, aktywności fizycznej). Bardzo proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety
Link do: Wiedza i preferencje żywieniowe a sposób odżywiania i aktywność fizyczna kobiet w ciąży
Dziękuję i serdecznie pozdrawiam
To startujemy podobnieMoja trzecia ciąża, pierwsza ma 8 lat, druga biochemiczna. W pierwszej zero objawów, teraz też tylko piersi bolą i trochę ciągnie brzuch. W pierwszej ciąży brzuch pokazał się dopiero w 6 miesiącu. Nie należę do chudych, w pierwszej ciąży startowałam z 60kg i dobiłam do 82kg, teraz ważę 73kg przy wzroście 164cm więc boje się że osiągnę magiczne 100
O to cała ja przed pandemio ,cycki mi trochę wyskoczyły ale jak przytyłam z 50do 60 ale na pewno warte tych kg nie byłyNie ale ja zawsze byłam szczupła a brzuch miałam płaski jak deska ogólnie mała waga zerowy biust idą w parze
Dariuszka90
Nie ma co się oszukiwać że nie przytyjemy jeszcze rzuciłam palenie przed staraniem...mam podwójnie pod górkęTo startujemy podobnie
reklama
G
gość_AL19
Gość
Ja mam 14 miesięczna córkę która w pandemię umilała czas i odciągała od lodówkiO to cała ja przed pandemio ,cycki mi trochę wyskoczyły ale jak przytyłam z 50do 60 ale na pewno warte tych kg nie były
Podziel się: