Mam dzisiejsze wyniki i spadło do 4,53, wczoraj 6,61. Pora pobrania podobna. Dziś byłam po pierwszej tabletce w trakcie badania. W ciągu 0,5 h od tabletki tyle spadło?? Aż jestem w szoku. Zobaczymy jutro u emi sprawdziłam dziś ft3 i ft4 i w normieMiałam 2,73 potem dwa dni później zrobiłam znów i miałam 2,6 od tamtej pory czyli tydzień biorę codziennie jedna tabletkę. W następnym tygodniu pójdę sprawdzić , przed lekarzem. Pewnie że to do wyregulowania jest. Mi się wydaje że jak wcześniej nie było problemów z tsh to chwila i po lekach spadnie. Zobaczysz !
reklama
Mdlosci są bardzo dobrym objawem, podobno. Ja się wolę męczyć, przynajmniej wiem, że wszystko ok. U mnie są już zakwasy na brzuchu i popękane naczynka wokół oczu - wysiłek jak przy Chodakowskiej.Dziewczyny jak czytam o tych Waszych mdłościach to zaczynam się bać [emoji85] z początku większość z Nas tutaj uskarżała się na brak objawów a teraz powoli prawie każdą dopadają, boje się że będę następna [emoji23][emoji23][emoji23]
G
guest-1666585370
Gość
Mam dokładnie tak samo... obawiam się że i mnie dopadnie. Narazie jestem 6t2d i nicDziewczyny jak czytam o tych Waszych mdłościach to zaczynam się bać [emoji85] z początku większość z Nas tutaj uskarżała się na brak objawów a teraz powoli prawie każdą dopadają, boje się że będę następna [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja też cieszę się z tych mdłości, jakkolwiek to zabrzmi. Wierzę, że coś tam w organizmie się dzieje i mnie to uspokajaMdlosci są bardzo dobrym objawem, podobno. Ja się wolę męczyć, przynajmniej wiem, że wszystko ok. U mnie są już zakwasy na brzuchu i popękane naczynka wokół oczu - wysiłek jak przy Chodakowskiej.
G
guest-1666585370
Gość
Dziewczyny,
Powiedzcie mi czy to jest Wasza pierwsza ciąża, czy może macie już dzieci?
Jestem też bardzo ciekawa kiedy Wam wyskoczył brzuszek.. ja do super szczupłych nie należę, boje się za dużo przytyć i jestem też ciekawa kiedy będzie widać moją ciążę. To moja pierwsza
Jestem też bardzo ciekawa kiedy Wam wyskoczył brzuszek.. ja do super szczupłych nie należę, boje się za dużo przytyć i jestem też ciekawa kiedy będzie widać moją ciążę. To moja pierwsza
czekamnaskarb
Fanka BB :)
To moja pierwsza ciąża i coś mi się wydaje, że dosyć szybko pojawi się brzuszek, z tego względu, że jestem bardzo szczupła. Ciekawi mnie ile przytyję! Który to już tydzień?Dziewczyny,
G
guest-1666585370
Gość
U mnie 6t2d a u Ciebie?To moja pierwsza ciąża i coś mi się wydaje, że dosyć szybko pojawi się brzuszek, z tego względu, że jestem bardzo szczupła. Ciekawi mnie ile przytyję! Który to już tydzień?
Mam już córeczkę 3,5 roku przytyłam z nią z 18 kg (start 49 kg rozwiązanie w 38 tyg 67 ) jak paczek wyglądałam moja bratowa jest teraz w 4,5 miesiąca ciąży i kurde nic po niej nie widać maleńki brzuszek, a też jest szczupła, tylko wysoka... Teraz też zaczynam z 49 kg więc zobaczymyDziewczyny,
reklama
To moja pierwsza ciąża, a niedługo skończę 36 lat. Tak więc jestem "starą pierwiastką"Dziewczyny,
Wg aplikacji 6+7. Ale podejrzewam, że ciąża jest ciut młodsza.
Jutro o 15:20 pierwsza wizyta.
Podziel się: