reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Miałam 2,73 potem dwa dni później zrobiłam znów i miałam 2,6 od tamtej pory czyli tydzień biorę codziennie jedna tabletkę. W następnym tygodniu pójdę sprawdzić , przed lekarzem. Pewnie że to do wyregulowania jest. Mi się wydaje że jak wcześniej nie było problemów z tsh to chwila i po lekach spadnie. Zobaczysz !
Mam dzisiejsze wyniki i spadło do 4,53, wczoraj 6,61. Pora pobrania podobna. Dziś byłam po pierwszej tabletce w trakcie badania. W ciągu 0,5 h od tabletki tyle spadło?? Aż jestem w szoku. Zobaczymy jutro u emi :) sprawdziłam dziś ft3 i ft4 i w normie

reklama
Dziewczyny jak czytam o tych Waszych mdłościach to zaczynam się bać [emoji85] z początku większość z Nas tutaj uskarżała się na brak objawów a teraz powoli prawie każdą dopadają, boje się że będę następna [emoji23][emoji23][emoji23]
Mdlosci są bardzo dobrym objawem, podobno. 🙂 Ja się wolę męczyć, przynajmniej wiem, że wszystko ok. 🙂 U mnie są już zakwasy na brzuchu i popękane naczynka wokół oczu - wysiłek jak przy Chodakowskiej. 😉

Mdlosci są bardzo dobrym objawem, podobno. 🙂 Ja się wolę męczyć, przynajmniej wiem, że wszystko ok. 🙂 U mnie są już zakwasy na brzuchu i popękane naczynka wokół oczu - wysiłek jak przy Chodakowskiej. 😉
Ja też cieszę się z tych mdłości, jakkolwiek to zabrzmi. Wierzę, że coś tam w organizmie się dzieje i mnie to uspokaja 😏

Dziewczyny,

Powiedzcie mi czy to jest Wasza pierwsza ciąża, czy może macie już dzieci? ;)
Jestem też bardzo ciekawa kiedy Wam wyskoczył brzuszek.. ja do super szczupłych nie należę, boje się za dużo przytyć i jestem też ciekawa kiedy będzie widać moją ciążę. To moja pierwsza ;)

Dziewczyny,

Jestem też bardzo ciekawa kiedy Wam wyskoczył brzuszek.. ja do super szczupłych nie należę, boje się za dużo przytyć i jestem też ciekawa kiedy będzie widać moją ciążę. To moja pierwsza ;)
To moja pierwsza ciąża i coś mi się wydaje, że dosyć szybko pojawi się brzuszek, z tego względu, że jestem bardzo szczupła. Ciekawi mnie ile przytyję! Który to już tydzień?

Dziewczyny,

Mam już córeczkę 3,5 roku przytyłam z nią z 18 kg 🤣 (start 49 kg rozwiązanie w 38 tyg 67 ) jak paczek wyglądałam🤣 moja bratowa jest teraz w 4,5 miesiąca ciąży i kurde nic po niej nie widać maleńki brzuszek, a też jest szczupła, tylko wysoka... Teraz też zaczynam z 49 kg więc zobaczymy🤣

reklama
Dziewczyny,

To moja pierwsza ciąża, a niedługo skończę 36 lat. Tak więc jestem "starą pierwiastką" 😉
Wg aplikacji 6+7. Ale podejrzewam, że ciąża jest ciut młodsza.
Jutro o 15:20 pierwsza wizyta.

Do góry