reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Mi się chyba powoli zaczynają mdłości...niby mnie mdli, niby nie...trochę mam stres, bo ja zawsze byłam wrażliwa na zmiany hormonalne i niestety mój żołądek to kocha 🤦 narazie kocham wodę z ogórków kiszonych i całą resztę takich przyjemności. Słodkie może nie istnieć. ..tylko kiszonki i woda 😂 koło piątku pewnie poznam swoje nowe oblicze 😂 jak beta dojdzie do ok. 3000

Mi się chyba powoli zaczynają mdłości...niby mnie mdli, niby nie...trochę mam stres, bo ja zawsze byłam wrażliwa na zmiany hormonalne i niestety mój żołądek to kocha 🤦 narazie kocham wodę z ogórków kiszonych i całą resztę takich przyjemności. Słodkie może nie istnieć. ..tylko kiszonki i woda 😂 koło piątku pewnie poznam swoje nowe oblicze 😂 jak beta dojdzie do ok. 3000
Ja od tygodnia ogórki kiszone daję do wszystkiego:)

no to rowniez moja 3 .... ehhh a jak szczotkujesz na sucho???
Brzuch, kolistymi ruchami stopniowo coraz mniejszymi do wewnątrz, a uda od kolana w górę ciągłymi ruchami. Działa cuda ;) mi w listopadzie stuknie 30, córka ma 5 lat, a syn 2. Mam nadzieję, że dogadają się z maluchem tak dobrze, jak do tej pory między sobą :)

Dziewczyny jak czytam o tych Waszych mdłościach to zaczynam się bać [emoji85] z początku większość z Nas tutaj uskarżała się na brak objawów a teraz powoli prawie każdą dopadają, boje się że będę następna [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama

Załączniki

• 0C9940B5-A6A7-40B7-AD1B-0FE72DCC344D.jpeg
    0C9940B5-A6A7-40B7-AD1B-0FE72DCC344D.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 49
Do góry