o to jakoś się zawleke do rosmana tez po to@Magda_krk wiec trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze i nie był potrzebny szpital
Dziewczyny z Mdłościami takie coś w Rossmann dziś znalazłam w postaci gum do żucia może choć trochę wam ulży
reklama
malwinka_s
Fanka BB :)
Ja chyba na L4 też pójdę od razu . Dzisiaj zaczęły się takie prawdziwe mdłości i już wymiotowanie też .. a śmierdzi mi dosłownie wszystko
Aksamitka28
Mi się chyba powoli zaczynają mdłości...niby mnie mdli, niby nie...trochę mam stres, bo ja zawsze byłam wrażliwa na zmiany hormonalne i niestety mój żołądek to kocha narazie kocham wodę z ogórków kiszonych i całą resztę takich przyjemności. Słodkie może nie istnieć. ..tylko kiszonki i woda koło piątku pewnie poznam swoje nowe oblicze jak beta dojdzie do ok. 3000
M
Ma_k
Gość
Mi też smakują kiszonki, na czekoladę patrzeć nie mogę. Mdłości większych jeszcze nie mam, a betę dzisiaj to pewnie już prawie 10tys mam, skoro wczoraj wynosiła 8685. Dzisiaj 4+7.
G
gość_AL19
Gość
Ja od tygodnia ogórki kiszone daję do wszystkiegoMi się chyba powoli zaczynają mdłości...niby mnie mdli, niby nie...trochę mam stres, bo ja zawsze byłam wrażliwa na zmiany hormonalne i niestety mój żołądek to kocha narazie kocham wodę z ogórków kiszonych i całą resztę takich przyjemności. Słodkie może nie istnieć. ..tylko kiszonki i woda koło piątku pewnie poznam swoje nowe oblicze jak beta dojdzie do ok. 3000
Brzuch, kolistymi ruchami stopniowo coraz mniejszymi do wewnątrz, a uda od kolana w górę ciągłymi ruchami. Działa cuda mi w listopadzie stuknie 30, córka ma 5 lat, a syn 2. Mam nadzieję, że dogadają się z maluchem tak dobrze, jak do tej pory między sobąno to rowniez moja 3 .... ehhh a jak szczotkujesz na sucho???
Gosiara
Zaciekawiona BB
Tylko wtedy kiedy umowa zakończy się w 12 tygodnia to wtedy jest przedłużana do dnia poroduUmowa musi być przedłużona do dnia porodu
Ewelina:)
Dziewczyny jak czytam o tych Waszych mdłościach to zaczynam się bać [emoji85] z początku większość z Nas tutaj uskarżała się na brak objawów a teraz powoli prawie każdą dopadają, boje się że będę następna [emoji23][emoji23][emoji23]
Jak to się nazywa dziewczyny może znajdę na necie gdzieś ,tez mi się przydao to jakoś się zawleke do rosmana tez po to
reklama
KasikP
Jak to się nazywa dziewczyny może znajdę na necie gdzieś ,tez mi się przyda
Załączniki
Podziel się: