Ja piłam zbożową, ale już mnie mdli na jej zapach. Wczoraj miałam 6+1 i przyszły mdłościZbożową może sobie kupię
reklama
U mnie dokladnie to samoJa też po wizycie, pęcherzyk ciążowy i zoltkowy są, a dzisiaj 5+5. Za dwa tygodnie kolejna wizyta i (mam nadzieję) serduszko - najgorsze dwa tygodnie, nie wiem jak wytrzymam [emoji2368]
A co to jest ta endermologia?Ja tez się szczotkuje na sucho od dawna - nie wiem tylko jak długo mogę brzuch szczotkować muszę doczytać bo są różne teorie . Zamierzam chodzić tez na endermologie ud pośladków i nóg tylko czekam na wizytę żeby się dopytać dokładnie.
U mnie na razie ustało po przebudzeniu nie wstaje od razu z łóżka ,jak wstaje jem bardzo mału posiłek ,biorę cały zestaw suplementów ,i staram się co 2-3 godziny coś przegryzać zdrowego ,ten tydzień jest o wiele lżejszy niż poprzedni ,w tamtym ledwo chodziłam ,podobno migdały pomagają i napar z imbiru ,będę jeszcze tego próbować jak mdłość znowu będą bardzo dokuczać.u mnie tez ciezko, jak mam zjeść cos z rana, to stoję przy lodowce i odrzuca mnie od wszystkiego, po wodzie mi się aż cofa, pomaga mi woda z cytryna, ale tak duuzo jej i chyba magnez z b6 z tego co odkryłam
Marysia94
Fanka BB :)
W takim razie musimy myśleć pozytywnie i cierpliwie czekać, choć doskonale wiemy że nie jest to takie łatwe. Moja Pani Ginekolog powiedziała że mam się nie stresować i spokojnie czekać [emoji2368]U mnie dokladnie to samo [emoji2368]
KasikP
To taki podciśnieniowy masaż pomaga w oczyszczaniu limfy usuwa nadmiar wody i opuchliznę z organizmy redukuje cellulit zmniejsza cm.A co to jest ta endermologia?
ja już jestem bo nie byłam w stanie pracowaćA która mama planuje iść na L4?
madzialenka89
Stres jak najbardziej wpływa na podniesienie hormonów więc spokojnie kochane szwagierce TSH skoczyło w 6 miesiącu i też była przerażona ale jest dobrze. Dostała leki od razu i dzieciątko zdrowe ma już prawie roczek.
reklama
tez mam torbielke tylko ze jedna , ok 3 na 4 cm i tez czekam aż się wchłonie. 3 mam kciuki żeby się nam to zmniejszyło i potem wchłonęłoTo znaczy, że zaczyna krwawić.
Brakiem zarodka się nie przejmuje, bo wiem, że to normalne, bardziej martwi mnie ten bolący jajnik. Mam nadzieję, że torbiele się wchłoną, że nie okaże się pozamaciczna przy okazji wewnątrzmacicznej. Za tydzień w poniedziałek kolejna kontrola i ponownie zmierzy cysty i na tej podstawie zadycyduje co dalej. Liczę na to, że wszystko będzie dobrze
Podziel się: