ja robiłam taki i mi dobrze pokazałA co myślicie o tych testach które pokazują który to tydzień ? Wiarygodne ?
reklama
MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
Hej! Przybij piątkę tez mam na 11. Gratulacje Ja miałam lekarza na jutro, ale za szybko przekladam na za 2 tygodnie.Cześć dziewczyny ,wg aplikacji termin na 11 grudzień i 5+6 tydzień ciąży zdjęcie testów dzień po dniu na becie nie byłam. W listopadzie poroniłam poprzednia ciąże i teraz żyje trochę w stresie czy tym razem się uda . Kiedy proponujecie wizytę u lekarza ?
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Nie. Pierwsze usg prenatalne należy wykonać na początku ciąży, czyli między 11 a 14 tygodniem. Gdzie oceniana jest przezierności fałdu karkowego.Może to głupie pytanie, ale USG prenatalne to nie jest to samo co standardowe USG podczas wizyty ciężarnej u lekarza?
Kolejne jest Pomiędzy 18 a 23 tygodniem. Powinno się je wykonywać u lekarza który ma odpowiedni certyfikat FMF.
DziękujęNie. Pierwsze usg prenatalne należy wykonać na początku ciąży, czyli między 11 a 14 tygodniem. Gdzie oceniana jest przezierności fałdu karkowego.
Kolejne jest Pomiędzy 18 a 23 tygodniem. Powinno się je wykonywać u lekarza który ma odpowiedni certyfikat FMF.
mnie tak samo, ale już ręce boląTez dzisiaj betę zaliczyłam. Tez mnie to uspokaja haha
Jeszcze dwie sprawy babeczki!
1) Pokażcie swoje pierwsze USG i dajcie znać który tydz i dzień ciąży Chce się nacieszyć Waszym szczęściem
2) czy któraś z was walczyła może z Candidia albicios? niestety przyszły wyniki posiewu i mam infekcję a na początku ciąży to chyba słabo...
1) Pokażcie swoje pierwsze USG i dajcie znać który tydz i dzień ciąży Chce się nacieszyć Waszym szczęściem
2) czy któraś z was walczyła może z Candidia albicios? niestety przyszły wyniki posiewu i mam infekcję a na początku ciąży to chyba słabo...
Ewelina @
Fanka BB :)
Jeszcze dwie sprawy babeczki!
Ja mam zdjęcie na 45 stronie cofnij sobie
Ja mam infekcje, posiewu nie robiłam, ale objawy wskazują na infekcje grzybiczą. Na zalecenie ginekologa stosuje NystatynęJeszcze dwie sprawy babeczki! [emoji3590]
1) Pokażcie swoje pierwsze USG i dajcie znać który tydz i dzień ciąży Chce się nacieszyć Waszym szczęściem [emoji3590]
reklama
akurat ja miałam jeszcze posiew przed planowaną miesiączką i cieszę się że szybko będę mogła leczyć bo szczerze to nawet objawów infekcji nie mam... bardziej skłoniło mnie to, że u partnera pojawiła się jakaś wysypkaJa mam infekcje, posiewu nie robiłam, ale objawy wskazują na infekcje grzybiczą. Na zalecenie ginekologa stosuje Nystatynę
Podziel się: