reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
A ja mam do Was pytanie czy wy też macie takie odczucie jak byście miały jakieś zapalenie pęcherza? Ja wczoraj i dziś rano miałam dokładnie tak jak przy zapaleniu pęcherza. A potem już spokój. nie wiem czy to normalne czy dzwonić do doktora.
Ja też tak miałam, przeszło szybko.

Mam pytanie, czy któraś z was ma podobnie? Od początku mocno czuje jajniki i takie ciągnięcie w pachwinach, ale zwykle było to uczucie chwilowe, a dziś praktycznie od rana cały czas mi to dokucza... Trochę się martwię [emoji20]

Wiem, że niektóre z Was nie badają bety ale ja powtórzyłam badanie po piątku i pomyślalam, że napiszę wyniki dla tych zainteresowanych 😉
W piątek 5+1 wynik 8202,88, a dzisiaj 5+4 wynik 19006,72 😊 wg kalkulatora przyrost jest w normie 75,1 %.
Wizyta za tydzień, ale już dziś musiałam powiedzieć w pracy co się szykuje 🤭 na szczęście mam super dziewczyny i przez te kilka dni do wizyty będą mi pomagać w razie potrzeby. W ogóle dzisiaj byłam nieźle zakręcona w pracy 😅, nie mogłam się skupić na niczym. Nie chciałam kombinować przed wizytą ze zwolnieniem, jestem dobrej myśli 😊✊

Ostatnia edycja:
Mam pytanie, czy któraś z was ma podobnie? Od początku mocno czuje jajniki i takie ciągnięcie w pachwinach, ale zwykle było to uczucie chwilowe, a dziś praktycznie od rana cały czas mi to dokucza... Trochę się martwię [emoji20]
Mnie ciągnęło w pachwinach delikatnie, teraz jakby mniej, czasami w ogóle i też się zastanawiam czy ktoś tak ma? Podobno później się to rozkręca. Za to piersi większe i od czasu do czasu dają o sobie znać 😉

To tak jak mi. Ostatnia @ 23/2 . Czyli dzisiaj 6+6. Termin na 2/12 choć jedna appka właśnie pokazuje 30/11
No wlasnie Każda apka inaczej . Zobaczymy co Pani doktor powie. Moje cykle byly jeszcze nie wyregulowane bo mialam tylko 2 razy @ od porodu . I myślę ze owulacje mialam duzo pozniej

Hej 😊kobietki jesteście aktywne w ciąży czy raczej oszczędzacie się na początku ?ja się zastanawiam na co mogę sobie pozwolić a z czego już powinnam zrezygnować
ja się oszczędzam bo w zasadzie nie mam za dużo siły , narazie same podstawowe rzeczy jestem w stanie robić 🙂

A takie kłucie jajników , pachwin to norma ? Nie jest stale tylko np przy szybkiej zmianie pozycji . I dzisiaj pobolewa mnie brzuch jak na okres , bez plamienia . Po wcześniejszym poronieniu świruje i chciała bym już mieć wizytę za sobą i usłyszeć że wszystko tym razem jest ok 🙂

reklama
Do góry