widzę 5 tydzień, a dokładnie który tydzień i dzień?Ja mam zdjęcie na 45 stronie cofnij sobie
U mnie wg apki 4+3 i idę dobrać leki na infekcję i może jak lekarza namówię to zerknie na USG i jestem ciekawa czy coś tam widać by było już
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzę 5 tydzień, a dokładnie który tydzień i dzień?Ja mam zdjęcie na 45 stronie cofnij sobie
u mnie teraz 6+1widzę 5 tydzień, a dokładnie który tydzień i dzień?
U mnie wg apki 4+3 i idę dobrać leki na infekcję i może jak lekarza namówię to zerknie na USG i jestem ciekawa czy coś tam widać by było już
4+6. Wizyta była tak wcześnie bo zależało mi żeby chodzić konkretnie do tego lekarza, a to był jedyny wolny termin. 5.05 idę znów, choć chcialabym o tydzień przyspieszyć, może się udaJeszcze dwie sprawy babeczki! [emoji3590]
1) Pokażcie swoje pierwsze USG i dajcie znać który tydz i dzień ciąży Chce się nacieszyć Waszym szczęściem [emoji3590]
2) czy któraś z was walczyła może z Candidia albicios? niestety przyszły wyniki posiewu i mam infekcję a na początku ciąży to chyba słabo...
U mnie 6+0 czy widziałas już serduszko?u mnie teraz 6+1
Ja wyskoczę chyba do apteki po test który pokazuje tygodnie i wtedy zdecyduje kiedy do lekarza . Nie chce znowu pójść za szybko jak poprzednio i niepotrzebnie się stresowaćHej! Przybij piątkę tez mam na 11. Gratulacje Ja miałam lekarza na jutro, ale za szybko przekladam na za 2 tygodnie.
tak! Tez tak mamA ja mam do Was pytanie czy wy też macie takie odczucie jak byście miały jakieś zapalenie pęcherza? Ja wczoraj i dziś rano miałam dokładnie tak jak przy zapaleniu pęcherza. A potem już spokój. nie wiem czy to normalne czy dzwonić do doktora.