Ja dziś już 7t4d. A w środę wizyta u lekarza aż spać nie mogę tak się denerwuje. W poprzednich ciązach przeważnie w 5/6 tygodniu mialam pierwsza wizyte a teraz tak późno Ale to dlatego że nie spodziewałam się że w ciazy jestem i za późno zajazylam
reklama
G
guest-1666585370
Gość
Cześć i czołem
A ja mam takie pytanie.. ponieważ jest to moja pierwsza ciąża.. co powinnam wiedzieć, co robić, czego unikać? Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi.
Miłego dnia
A ja mam takie pytanie.. ponieważ jest to moja pierwsza ciąża.. co powinnam wiedzieć, co robić, czego unikać? Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi.
Miłego dnia
Ewelina:)
Fanka BB :)
Bez prawka to dopiero hardcore[emoji6] co do twojej szwagierki takiej ilości dzieciaków to nawet moja wybujała wyobraźnia nie ogarnia[emoji85] ty jesteś mega dzielna babka[emoji123] fajnie że macie z mężem cel, zarobi na dom i koniec, będziecie już razem, myślę że to daje siłe by się te 4 lata jeszcze pomęczyć... A cacy będzie napewno, jak już usiądziecie razem na kanapie we własnym, wspólnym domu[emoji3590]Dobra już nie zaśmiecam [emoji28][emoji23]
Idę robić coś pożytecznego czyli nalesniki i gofry dla maluchów [emoji3059] zawyżyli [emoji6]
Ewelina @
to na kiedy masz termin ? Na pewno w grudniu bo mi to wyglada na listopadJa dziś już 7t4d. A w środę wizyta u lekarza aż spać nie mogę tak się denerwuje. W poprzednich ciązach przeważnie w 5/6 tygodniu mialam pierwsza wizyte a teraz tak późno Ale to dlatego że nie spodziewałam się że w ciazy jestem i za późno zajazylam
Ewelina:)
Kurcze mi to zawsze gofry takie kapcie wychodzą, ani chrupiące, ani nic, obok gofrów to one nie stały [emoji848] a zjadłabym chętnie [emoji39]Dobra już nie zaśmiecam [emoji28][emoji23]
Idę robić coś pożytecznego czyli nalesniki i gofry dla maluchów [emoji3059] zawyżyli [emoji6]
Ewelina @
no ja nie jem osobiście bo nie lubię ale dzieci to jeśli proszą o dokładkie to znaczy ze chyba coś tam umiemKurcze mi to zawsze gofry takie kapcie wychodzą, ani chrupiące, ani nic, obok gofrów to one nie stały [emoji848] a zjadłabym chętnie [emoji39]
2.12 wychodzi z apki . Choć w jednej wyliczyła mi na koniec listopada Ale obstawiam grudzień. Wydaje mi się że trochę młodsza jest ciąża niż wylicza apkato na kiedy masz termin ? Na pewno w grudniu bo mi to wyglada na listopad
Ewelina @
no to trzymam kciuki żeby było ok2.12 wychodzi z apki . Choć w jednej wyliczyła mi na koniec listopada Ale obstawiam grudzień. Wydaje mi się że trochę młodsza jest ciąża niż wylicza apka
reklama
Piątek 133Daj znać jak tam wyniki!
Niedziela 373
Wczoraj też badałam Progesteron i wynosi 21,6
Ostatnia edycja:
Podziel się: