reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Cześć i czołem ;)

A ja mam takie pytanie.. ponieważ jest to moja pierwsza ciąża.. co powinnam wiedzieć, co robić, czego unikać? Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi.

Miłego dnia🥰

Dobra już nie zaśmiecam [emoji28][emoji23]
Idę robić coś pożytecznego czyli nalesniki i gofry dla maluchów [emoji3059] zawyżyli [emoji6]
Bez prawka to dopiero hardcore[emoji6] co do twojej szwagierki takiej ilości dzieciaków to nawet moja wybujała wyobraźnia nie ogarnia[emoji85] ty jesteś mega dzielna babka[emoji123] fajnie że macie z mężem cel, zarobi na dom i koniec, będziecie już razem, myślę że to daje siłe by się te 4 lata jeszcze pomęczyć... A cacy będzie napewno, jak już usiądziecie razem na kanapie we własnym, wspólnym domu[emoji3590]

Hej 😊kobietki jesteście aktywne w ciąży czy raczej oszczędzacie się na początku ?ja się zastanawiam na co mogę sobie pozwolić a z czego już powinnam zrezygnować

Ja dziś już 7t4d. A w środę wizyta u lekarza aż spać nie mogę tak się denerwuje😁. W poprzednich ciązach przeważnie w 5/6 tygodniu mialam pierwsza wizyte a teraz tak późno Ale to dlatego że nie spodziewałam się że w ciazy jestem 🤣🤣🤣🤣🤣i za późno zajazylam
to na kiedy masz termin ? Na pewno w grudniu bo mi to wyglada na listopad 😅😂

reklama
Do góry