reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
A ja mam do Was pytanie czy wy też macie takie odczucie jak byście miały jakieś zapalenie pęcherza? Ja wczoraj i dziś rano miałam dokładnie tak jak przy zapaleniu pęcherza. A potem już spokój. nie wiem czy to normalne czy dzwonić do doktora.
Ja też tak miałam, przeszło szybko.

Mam pytanie, czy któraś z was ma podobnie? Od początku mocno czuje jajniki i takie ciągnięcie w pachwinach, ale zwykle było to uczucie chwilowe, a dziś praktycznie od rana cały czas mi to dokucza... Trochę się martwię [emoji20]

Wiem, że niektóre z Was nie badają bety ale ja powtórzyłam badanie po piątku i pomyślalam, że napiszę wyniki dla tych zainteresowanych 😉
W piątek 5+1 wynik 8202,88, a dzisiaj 5+4 wynik 19006,72 😊 wg kalkulatora przyrost jest w normie 75,1 %.
Wizyta za tydzień, ale już dziś musiałam powiedzieć w pracy co się szykuje 🤭 na szczęście mam super dziewczyny i przez te kilka dni do wizyty będą mi pomagać w razie potrzeby. W ogóle dzisiaj byłam nieźle zakręcona w pracy 😅, nie mogłam się skupić na niczym. Nie chciałam kombinować przed wizytą ze zwolnieniem, jestem dobrej myśli 😊✊

Ostatnia edycja:
Mam pytanie, czy któraś z was ma podobnie? Od początku mocno czuje jajniki i takie ciągnięcie w pachwinach, ale zwykle było to uczucie chwilowe, a dziś praktycznie od rana cały czas mi to dokucza... Trochę się martwię [emoji20]
Mnie ciągnęło w pachwinach delikatnie, teraz jakby mniej, czasami w ogóle i też się zastanawiam czy ktoś tak ma? Podobno później się to rozkręca. Za to piersi większe i od czasu do czasu dają o sobie znać 😉

To tak jak mi. Ostatnia @ 23/2 . Czyli dzisiaj 6+6. Termin na 2/12 choć jedna appka właśnie pokazuje 30/11
No wlasnie Każda apka inaczej . Zobaczymy co Pani doktor powie. Moje cykle byly jeszcze nie wyregulowane bo mialam tylko 2 razy @ od porodu . I myślę ze owulacje mialam duzo pozniej

Hej 😊kobietki jesteście aktywne w ciąży czy raczej oszczędzacie się na początku ?ja się zastanawiam na co mogę sobie pozwolić a z czego już powinnam zrezygnować
ja się oszczędzam bo w zasadzie nie mam za dużo siły , narazie same podstawowe rzeczy jestem w stanie robić 🙂

A takie kłucie jajników , pachwin to norma ? Nie jest stale tylko np przy szybkiej zmianie pozycji . I dzisiaj pobolewa mnie brzuch jak na okres , bez plamienia . Po wcześniejszym poronieniu świruje i chciała bym już mieć wizytę za sobą i usłyszeć że wszystko tym razem jest ok 🙂

reklama
Do góry