no to jestes na dobrej drodze!! trzymam kciuki Kochana zeby bylo wszystko cacy!Moja siostra do mnie trafiła jak mój synek miał 4 miesiące , nie było lekko bo mieszkałam wtedy u teściowej która mnie nie lubiła o moim życiu to można by książkę napisać ... czekać teraz na jakieś dobre rzeczy żeby się zaczęło coś dziać bo tego złego mam już dość
reklama
Ewelina @
Fanka BB :)
no to jestes na dobrej drodze!! trzymam kciuki Kochana zeby bylo wszystko cacy!
Czekam na to cacy
O chce bardzo żebyśmy tego cacy się wszystkie razem tutaj doczekały
Skąd ja to znam ☺ mój mąż też co 2 miesiące wracał przez 5 lat, wszystko na głowie... Budowa, dziecko, pracownicy w końcu mowie w tym roku koniec i wrócił już do Polski musimy się do siebie przyzwyczaić, bo człowiek inaczej funkcjonuje cały czas sam z dzieckiemoj daje bo tam się stresowałam cały czas ... a teraz wcale
U mnie to trochę inna opowieść bo jestem po raku jajnika , który mi się ujawnił miesiąc po porodzie córki ... nikomu tego nie życzę , na szczęście obyło się tylko na operacji w oknologii w Gdyni , i usunęli mi jajnik dając szanse na zajście 30% , dziwiło mnie ze mimo tego zachodzę nawet szybciej w ciąże niż jak byłam całkiem zdrowa no i mąż wraca co 2-3 misiace tez trudno w dni trafić
Ewelina @
a no coś o tym wiem choć on zjedzie dopiero za 4 lata jak się wybudujemy do końca mamy tutaj w mieście mieszkanie swoje ale w około sami nienawistni ludzie którzy tylko czekają aż nam coś nie wyjdzie .. do tego wyżej domu mieszka szwagierka i maja polowe domu i cały czas są wojny ona ma swoich dzieci 7 i jeszcze 3 wzięła do rodziny zastępczej i od tamtej pory zrobiła się okropna cały czas krzyczy i się wkurza , szkoda gadać chce jak najszybciej się wyprowadzić i wieść spokojne życie .Skąd ja to znam ☺ mój mąż też co 2 miesiące wracał przez 5 lat, wszystko na głowie... Budowa, dziecko, pracownicy w końcu mowie w tym roku koniec i wrócił już do Polski musimy się do siebie przyzwyczaić, bo człowiek inaczej funkcjonuje cały czas sam z dzieckiem
No to masz nie fajne otoczenie, ale jesteś silna kobieta więc sobie poradzisz☺ jeszcze troszkę i bedziecie na swoim my juz mieszkamy w swoim domku i po prostu delektujemy sie spokojema no coś o tym wiem choć on zjedzie dopiero za 4 lata jak się wybudujemy do końca mamy tutaj w mieście mieszkanie swoje ale w około sami nienawistni ludzie którzy tylko czekają aż nam coś nie wyjdzie .. do tego wyżej domu mieszka szwagierka i maja polowe domu i cały czas są wojny ona ma swoich dzieci 7 i jeszcze 3 wzięła do rodziny zastępczej i od tamtej pory zrobiła się okropna cały czas krzyczy i się wkurza , szkoda gadać chce jak najszybciej się wyprowadzić i wieść spokojne życie .
Ewelina @
jedno szczęście ze dojrzałam już do faktu aby mieć wszystkich złych ludzi w dupie boskie uczucie tak po prostu mieć wyjebane i zająć się sobąNo to masz nie fajne otoczenie, ale jesteś silna kobieta więc sobie poradzisz☺ jeszcze troszkę i bedziecie na swoim my juz mieszkamy w swoim domku i po prostu delektujemy sie spokojem
Podziwiam Cie bardzo. Ja mam 1 dziecko, teraz drugie, też bez prawka (a raczej mam 11 lat ale nie jezdze) i juz panikuje jak to ogarnąć. A Ty masz tyle na glowie i sobie super radzisz. Tylko brac z Ciebie przykład. Ja sobie nie wyobrazam nie miec meza przy sobie. Moj ojciec 30 lat jezdzi za granice do pracy, wiecznie go nie bylo, przyjezdzal raz na kilka tygodni i moja mama sama z nami i tez dawala sobie rade. Ale ja bym tak nie mogła. Dlatego cieszę się, że jest nam dane być razem.Dobra już nie zaśmiecam
Idę robić coś pożytecznego czyli nalesniki i gofry dla maluchów zawyżyli
Jestescie cudowną rodziną, 3majcie sie razem
malwinka_s
Cześć dziewczyny ,wg aplikacji termin na 11 grudzień i 5+6 tydzień ciąży zdjęcie testów dzień po dniu na becie nie byłam. W listopadzie poroniłam poprzednia ciąże i teraz żyje trochę w stresie czy tym razem się uda . Kiedy proponujecie wizytę u lekarza ?
Załączniki
reklama
Ewelina @
witam gratulacjeCześć dziewczyny ,wg aplikacji termin na 11 grudzień i 5+6 tydzień ciąży zdjęcie testów dzień po dniu na becie nie byłam. W listopadzie poroniłam poprzednia ciąże i teraz żyje trochę w stresie czy tym razem się uda . Kiedy proponujecie wizytę u lekarza ?
Chyba najlepiej tak za 2 tyg
Ja zaczęłam 6+1 za tydzień w poniedziałek powinno być już serduszko
Podziel się: