reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

Moja siostra do mnie trafiła jak mój synek miał 4 miesiące , nie było lekko bo mieszkałam wtedy u teściowej która mnie nie lubiła 🙈 o moim życiu to można by książkę napisać ... czekać teraz na jakieś dobre rzeczy żeby się zaczęło coś dziać bo tego złego mam już dość 😏
no to jestes na dobrej drodze!! trzymam kciuki Kochana zeby bylo wszystko cacy!

reklama
oj daje bo tam się stresowałam cały czas ... a teraz wcale 🥰
U mnie to trochę inna opowieść bo jestem po raku jajnika , który mi się ujawnił miesiąc po porodzie córki ... nikomu tego nie życzę , na szczęście obyło się tylko na operacji w oknologii w Gdyni , i usunęli mi jajnik dając szanse na zajście 30% , dziwiło mnie ze mimo tego zachodzę nawet szybciej w ciąże niż jak byłam całkiem zdrowa ☺️ no i mąż wraca co 2-3 misiace tez trudno w dni trafić 😉
Skąd ja to znam ☺ mój mąż też co 2 miesiące wracał przez 5 lat, wszystko na głowie... Budowa, dziecko, pracownicy🤣 w końcu mowie w tym roku koniec i wrócił już do Polski🙂 musimy się do siebie przyzwyczaić, bo człowiek inaczej funkcjonuje cały czas sam z dzieckiem🤣

Skąd ja to znam ☺ mój mąż też co 2 miesiące wracał przez 5 lat, wszystko na głowie... Budowa, dziecko, pracownicy🤣 w końcu mowie w tym roku koniec i wrócił już do Polski🙂 musimy się do siebie przyzwyczaić, bo człowiek inaczej funkcjonuje cały czas sam z dzieckiem🤣
a no coś o tym wiem 😉 choć on zjedzie dopiero za 4 lata jak się wybudujemy do końca 😉 mamy tutaj w mieście mieszkanie swoje ale w około sami nienawistni ludzie którzy tylko czekają aż nam coś nie wyjdzie .. do tego wyżej domu mieszka szwagierka i maja polowe domu i cały czas są wojny 😌 ona ma swoich dzieci 7 i jeszcze 3 wzięła do rodziny zastępczej i od tamtej pory zrobiła się okropna cały czas krzyczy i się wkurza , szkoda gadać chce jak najszybciej się wyprowadzić 🥺 i wieść spokojne życie .

a no coś o tym wiem 😉 choć on zjedzie dopiero za 4 lata jak się wybudujemy do końca 😉 mamy tutaj w mieście mieszkanie swoje ale w około sami nienawistni ludzie którzy tylko czekają aż nam coś nie wyjdzie .. do tego wyżej domu mieszka szwagierka i maja polowe domu i cały czas są wojny 😌 ona ma swoich dzieci 7 i jeszcze 3 wzięła do rodziny zastępczej i od tamtej pory zrobiła się okropna cały czas krzyczy i się wkurza , szkoda gadać chce jak najszybciej się wyprowadzić 🥺 i wieść spokojne życie .
No to masz nie fajne otoczenie, ale jesteś silna kobieta więc sobie poradzisz☺ jeszcze troszkę i bedziecie na swoim😊 my juz mieszkamy w swoim domku i po prostu delektujemy sie spokojem 🙂

No to masz nie fajne otoczenie, ale jesteś silna kobieta więc sobie poradzisz☺ jeszcze troszkę i bedziecie na swoim😊 my juz mieszkamy w swoim domku i po prostu delektujemy sie spokojem 🙂
jedno szczęście ze dojrzałam już do faktu aby mieć wszystkich złych ludzi w dupie 😅😂😂 boskie uczucie tak po prostu mieć wyjebane i zająć się sobą 🥰❤️

Dobra już nie zaśmiecam 😅😂
Idę robić coś pożytecznego czyli nalesniki i gofry dla maluchów 🥰 zawyżyli 😉
Podziwiam Cie bardzo. Ja mam 1 dziecko, teraz drugie, też bez prawka (a raczej mam 11 lat ale nie jezdze) i juz panikuje jak to ogarnąć. A Ty masz tyle na glowie i sobie super radzisz. Tylko brac z Ciebie przykład. Ja sobie nie wyobrazam nie miec meza przy sobie. Moj ojciec 30 lat jezdzi za granice do pracy, wiecznie go nie bylo, przyjezdzal raz na kilka tygodni i moja mama sama z nami i tez dawala sobie rade. Ale ja bym tak nie mogła. Dlatego cieszę się, że jest nam dane być razem.
Jestescie cudowną rodziną, 3majcie sie razem❤️

Cześć dziewczyny ,wg aplikacji termin na 11 grudzień i 5+6 tydzień ciąży 🙂 zdjęcie testów dzień po dniu 😁 na becie nie byłam. W listopadzie poroniłam poprzednia ciąże i teraz żyje trochę w stresie czy tym razem się uda . Kiedy proponujecie wizytę u lekarza ?

Załączniki

• IMG_20210411_081505.jpg
    IMG_20210411_081505.jpg
    3 MB · Wyświetleń: 97
reklama
Cześć dziewczyny ,wg aplikacji termin na 11 grudzień i 5+6 tydzień ciąży 🙂 zdjęcie testów dzień po dniu 😁 na becie nie byłam. W listopadzie poroniłam poprzednia ciąże i teraz żyje trochę w stresie czy tym razem się uda . Kiedy proponujecie wizytę u lekarza ?
witam gratulacje ☺️
Chyba najlepiej tak za 2 tyg 😉
Ja zaczęłam 6+1 za tydzień w poniedziałek powinno być już serduszko 😉

Do góry