reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

Moja siostra do mnie trafiła jak mój synek miał 4 miesiące , nie było lekko bo mieszkałam wtedy u teściowej która mnie nie lubiła 🙈 o moim życiu to można by książkę napisać ... czekać teraz na jakieś dobre rzeczy żeby się zaczęło coś dziać bo tego złego mam już dość 😏
no to jestes na dobrej drodze!! trzymam kciuki Kochana zeby bylo wszystko cacy!

reklama
oj daje bo tam się stresowałam cały czas ... a teraz wcale 🥰
U mnie to trochę inna opowieść bo jestem po raku jajnika , który mi się ujawnił miesiąc po porodzie córki ... nikomu tego nie życzę , na szczęście obyło się tylko na operacji w oknologii w Gdyni , i usunęli mi jajnik dając szanse na zajście 30% , dziwiło mnie ze mimo tego zachodzę nawet szybciej w ciąże niż jak byłam całkiem zdrowa ☺️ no i mąż wraca co 2-3 misiace tez trudno w dni trafić 😉
Skąd ja to znam ☺ mój mąż też co 2 miesiące wracał przez 5 lat, wszystko na głowie... Budowa, dziecko, pracownicy🤣 w końcu mowie w tym roku koniec i wrócił już do Polski🙂 musimy się do siebie przyzwyczaić, bo człowiek inaczej funkcjonuje cały czas sam z dzieckiem🤣

Skąd ja to znam ☺ mój mąż też co 2 miesiące wracał przez 5 lat, wszystko na głowie... Budowa, dziecko, pracownicy🤣 w końcu mowie w tym roku koniec i wrócił już do Polski🙂 musimy się do siebie przyzwyczaić, bo człowiek inaczej funkcjonuje cały czas sam z dzieckiem🤣
a no coś o tym wiem 😉 choć on zjedzie dopiero za 4 lata jak się wybudujemy do końca 😉 mamy tutaj w mieście mieszkanie swoje ale w około sami nienawistni ludzie którzy tylko czekają aż nam coś nie wyjdzie .. do tego wyżej domu mieszka szwagierka i maja polowe domu i cały czas są wojny 😌 ona ma swoich dzieci 7 i jeszcze 3 wzięła do rodziny zastępczej i od tamtej pory zrobiła się okropna cały czas krzyczy i się wkurza , szkoda gadać chce jak najszybciej się wyprowadzić 🥺 i wieść spokojne życie .

a no coś o tym wiem 😉 choć on zjedzie dopiero za 4 lata jak się wybudujemy do końca 😉 mamy tutaj w mieście mieszkanie swoje ale w około sami nienawistni ludzie którzy tylko czekają aż nam coś nie wyjdzie .. do tego wyżej domu mieszka szwagierka i maja polowe domu i cały czas są wojny 😌 ona ma swoich dzieci 7 i jeszcze 3 wzięła do rodziny zastępczej i od tamtej pory zrobiła się okropna cały czas krzyczy i się wkurza , szkoda gadać chce jak najszybciej się wyprowadzić 🥺 i wieść spokojne życie .
No to masz nie fajne otoczenie, ale jesteś silna kobieta więc sobie poradzisz☺ jeszcze troszkę i bedziecie na swoim😊 my juz mieszkamy w swoim domku i po prostu delektujemy sie spokojem 🙂

No to masz nie fajne otoczenie, ale jesteś silna kobieta więc sobie poradzisz☺ jeszcze troszkę i bedziecie na swoim😊 my juz mieszkamy w swoim domku i po prostu delektujemy sie spokojem 🙂
jedno szczęście ze dojrzałam już do faktu aby mieć wszystkich złych ludzi w dupie 😅😂😂 boskie uczucie tak po prostu mieć wyjebane i zająć się sobą 🥰❤️

Dobra już nie zaśmiecam 😅😂
Idę robić coś pożytecznego czyli nalesniki i gofry dla maluchów 🥰 zawyżyli 😉
Podziwiam Cie bardzo. Ja mam 1 dziecko, teraz drugie, też bez prawka (a raczej mam 11 lat ale nie jezdze) i juz panikuje jak to ogarnąć. A Ty masz tyle na glowie i sobie super radzisz. Tylko brac z Ciebie przykład. Ja sobie nie wyobrazam nie miec meza przy sobie. Moj ojciec 30 lat jezdzi za granice do pracy, wiecznie go nie bylo, przyjezdzal raz na kilka tygodni i moja mama sama z nami i tez dawala sobie rade. Ale ja bym tak nie mogła. Dlatego cieszę się, że jest nam dane być razem.
Jestescie cudowną rodziną, 3majcie sie razem❤️

Cześć dziewczyny ,wg aplikacji termin na 11 grudzień i 5+6 tydzień ciąży 🙂 zdjęcie testów dzień po dniu 😁 na becie nie byłam. W listopadzie poroniłam poprzednia ciąże i teraz żyje trochę w stresie czy tym razem się uda . Kiedy proponujecie wizytę u lekarza ?

Załączniki

• IMG_20210411_081505.jpg
    IMG_20210411_081505.jpg
    3 MB · Wyświetleń: 101
reklama
Cześć dziewczyny ,wg aplikacji termin na 11 grudzień i 5+6 tydzień ciąży 🙂 zdjęcie testów dzień po dniu 😁 na becie nie byłam. W listopadzie poroniłam poprzednia ciąże i teraz żyje trochę w stresie czy tym razem się uda . Kiedy proponujecie wizytę u lekarza ?
witam gratulacje ☺️
Chyba najlepiej tak za 2 tyg 😉
Ja zaczęłam 6+1 za tydzień w poniedziałek powinno być już serduszko 😉

Do góry