reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
wczoraj nie mogłam zasnąć do 3. Dziś o 8 oczy jak piec złotych. Meeeega problemy ze snem od kilku dni. Oprócz tego mam mega wyczulony węch i nie mam mdłości ale drażnią mnie zapachy. No i wzdęcia koszmarne 🤭 Co jakiś czas tez mnie kłuje podbrzusze. Jutro idę znów sprawdzić betę i progesteron - boje się jak cholera. Po ostatnich wysokich przyrostach boje się tego zaśniadu albo choroby... mimo ze wszystkie kalkulatory i aplikacje mowią ze poziom i przyrost jest w granicach to aż dziwnie się patrzy jak dwudniowy wynosi 220% 🙈🤞
Daj znać jak tam wyniki!

Zaraz lecę na betę ale oczywiście nie wytrzymałam i rano zrobiłam test... 12 dpo 😍 cieszę się jak nie wiem a jednocześnie boje po poprzedniej stracie. Zupełnie inaczej się czuje niż wtedy!! Termin.. 24.12.2021 🙈
Gratulacje. ❤
Ja miałam termin z synkiem na 24.12.2017 a urodziłam 28.12 😊

Co do bety to się zgadzam że niezależnie od wyniku nie mamy na nic wpływu jednak jeśli ma mi to dać spokój i pozwoli spokojnie czekać na wizytę to czemu nie 😊
Właśnie wracam z pobrania i do wieczora na wynik :)
no mi spokoju nie dało bo przyrost okazał się do dupy i było wtedy jeszcze gorzej takiego stresu to dawno nie miałam ...

Ja mam dokładnie tak samo, wierzę że tym razem musi nam się udać ❤️❤️ jutro mam 1 wizytę!!! 🥰🥰
Ja też jutro mam gin, umówiona byłam w celu konsultacji wynikow badań, a teraz będę omawiać nową ciążę 🙂 Umówiłam się też od razu na 10maja na usg, jak wszystko dobrze pójdzie to będę wtedy w 8tyg.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja to tylko betę raz robiłam w ost ciąży w sierpniu [emoji57]
Każdy mówił idź będziesz spokojniejsza a tutaj tak naprawdę gowno prawda ! Chyba wole być w niewiedzy , i tak jeśli by się coś działo to na takim etapie nie mamy na nic wpływu ... [emoji846]
Zgadzam się, ja też bety nie robię, nie nakręcam się, co ma być to będzie, na takim wczesnym etapie natura wszystko weryfikuje i ani my ani lekarze na pewne rzeczy nie mamy wpływu...Takie myślenie też daje większy spokój

reklama
Do góry