reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Co do bety to się zgadzam że niezależnie od wyniku nie mamy na nic wpływu jednak jeśli ma mi to dać spokój i pozwoli spokojnie czekać na wizytę to czemu nie
Właśnie wracam z pobrania i do wieczora na wynik
Daj znać jak tam wyniki!wczoraj nie mogłam zasnąć do 3. Dziś o 8 oczy jak piec złotych. Meeeega problemy ze snem od kilku dni. Oprócz tego mam mega wyczulony węch i nie mam mdłości ale drażnią mnie zapachy. No i wzdęcia koszmarne Co jakiś czas tez mnie kłuje podbrzusze. Jutro idę znów sprawdzić betę i progesteron - boje się jak cholera. Po ostatnich wysokich przyrostach boje się tego zaśniadu albo choroby... mimo ze wszystkie kalkulatory i aplikacje mowią ze poziom i przyrost jest w granicach to aż dziwnie się patrzy jak dwudniowy wynosi 220%
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Gratulacje. ❤Zaraz lecę na betę ale oczywiście nie wytrzymałam i rano zrobiłam test... 12 dpo cieszę się jak nie wiem a jednocześnie boje po poprzedniej stracie. Zupełnie inaczej się czuje niż wtedy!! Termin.. 24.12.2021
Ja miałam termin z synkiem na 24.12.2017 a urodziłam 28.12
Ewelina @
Fanka BB :)
no mi spokoju nie dało bo przyrost okazał się do dupy i było wtedy jeszcze gorzej takiego stresu to dawno nie miałam ...Co do bety to się zgadzam że niezależnie od wyniku nie mamy na nic wpływu jednak jeśli ma mi to dać spokój i pozwoli spokojnie czekać na wizytę to czemu nie
Es.jot
Ja mam dokładnie tak samo, wierzę że tym razem musi nam się udać jutro mam 1 wizytę!!!Ja właśnie wróciłam z bety, wynik ma być wieczorem też się czuje inaczej niż w poprzedniej straconej ciąży. Teraz testy pozytywne wyższy tydzień przed @, a wtedy 4dni po. Oby tym razem nam wszystkim się udało
M
Ma_k
Gość
Ja też jutro mam gin, umówiona byłam w celu konsultacji wynikow badań, a teraz będę omawiać nową ciążę Umówiłam się też od razu na 10maja na usg, jak wszystko dobrze pójdzie to będę wtedy w 8tyg.Ja mam dokładnie tak samo, wierzę że tym razem musi nam się udać jutro mam 1 wizytę!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewelina:)
Zgadzam się, ja też bety nie robię, nie nakręcam się, co ma być to będzie, na takim wczesnym etapie natura wszystko weryfikuje i ani my ani lekarze na pewne rzeczy nie mamy wpływu...Takie myślenie też daje większy spokójJa to tylko betę raz robiłam w ost ciąży w sierpniu [emoji57]
Każdy mówił idź będziesz spokojniejsza a tutaj tak naprawdę gowno prawda ! Chyba wole być w niewiedzy , i tak jeśli by się coś działo to na takim etapie nie mamy na nic wpływu ... [emoji846]
reklama
Es.jot
Koniecznie dawaj znaka jak u Ciebie u mnie dziś 6+0, mam wielką nadzieję że będzie jutro serduszko!!!Ja też jutro mam gin, umówiona byłam w celu konsultacji wynikami badań, a teraz będę omawiać nową ciążę Umówiłam się też od razu na 10maja na usg, jak wszystko dobrze pójdzie to będę wtedy w 8tyg.
Podziel się: