Ja idę w środę będę mieć 6+3 tyg tez mam wielka nadzieje że będzie już serduszko ☺ dawaj znać jutro ☺Koniecznie dawaj znaka jak u Ciebie u mnie dziś 6+0, mam wielką nadzieję że będzie jutro serduszko!!!
reklama
Ewelina @
Fanka BB :)
oj daje bo tam się stresowałam cały czas ... a teraz wcaleZgadzam się, ja też bety nie robię, nie nakręcam się, co ma być to będzie, na takim wczesnym etapie natura wszystko weryfikuje i ani my ani lekarze na pewne rzeczy nie mamy wpływu...Takie myślenie też daje większy spokój
U mnie to trochę inna opowieść bo jestem po raku jajnika , który mi się ujawnił miesiąc po porodzie córki ... nikomu tego nie życzę , na szczęście obyło się tylko na operacji w oknologii w Gdyni , i usunęli mi jajnik dając szanse na zajście 30% , dziwiło mnie ze mimo tego zachodzę nawet szybciej w ciąże niż jak byłam całkiem zdrowa no i mąż wraca co 2-3 misiace tez trudno w dni trafić
czekamnaskarb
Świąteczny termin, gratulacje!Zaraz lecę na betę ale oczywiście nie wytrzymałam i rano zrobiłam test... 12 dpo cieszę się jak nie wiem a jednocześnie boje po poprzedniej stracie. Zupełnie inaczej się czuje niż wtedy!! Termin.. 24.12.2021
czekamnaskarb
Ja też nie robiłam bety, czekam na wizytę u lekarza. Oczywiście trochę się stresuje, ale sprawdzanie co chwilę bety byłoby jeszcze bardziej stresujące. Niech dni lecą jak najszybciej do 23.04Ja to tylko betę raz robiłam w ost ciąży w sierpniu
Każdy mówił idź będziesz spokojniejsza a tutaj tak naprawdę gowno prawda ! Chyba wole być w niewiedzy , i tak jeśli by się coś działo to na takim etapie nie mamy na nic wpływu ...
Ewelina:)
Super, że wszystko dobrze się skończyło. Ja z tym mężem co 2 - 3 miesiące to cię podziwiam i jeszcze trójka dzieci, wszystko totalnie na twojej głowie. Długo już tak żyjecie? Silna babka jesteś[emoji123][emoji3590]oj daje bo tam się stresowałam cały czas ... a teraz wcale [emoji3059]
U mnie to trochę inna opowieść bo jestem po raku jajnika , który mi się ujawnił miesiąc po porodzie córki ... nikomu tego nie życzę , na szczęście obyło się tylko na operacji w oknologii w Gdyni , i usunęli mi jajnik dając szanse na zajście 30% , dziwiło mnie ze mimo tego zachodzę nawet szybciej w ciąże niż jak byłam całkiem zdrowa [emoji3526] no i mąż wraca co 2-3 misiace tez trudno w dni trafić [emoji6]
Ja po ostatnim podejrzeniu pozamacicznej mam wskazane badanie bety przez lekarza i poziom progesteronu razem z beta żeby było wiadomo czy dalej dawać i jaka dawkę ten cykl był monitorowany i wspierane zagnieżdżenie duphastonem, stad na dziś miałam zalecenie bety i progesteronu a test zrobiłam bo nie mogłam się doczekacJa to tylko betę raz robiłam w ost ciąży w sierpniu
Każdy mówił idź będziesz spokojniejsza a tutaj tak naprawdę gowno prawda ! Chyba wole być w niewiedzy , i tak jeśli by się coś działo to na takim etapie nie mamy na nic wpływu ...
Ewelina @
Super, że wszystko dobrze się skończyło. Ja z tym mężem co 2 - 3 miesiące to cię podziwiam i jeszcze trójka dzieci, wszystko totalnie na twojej głowie. Długo już tak żyjecie? Silna babka jesteś[emoji123][emoji3590]
Dokładnie to 4 dzieci bo jeszcze siostra jest u mnie w rodzinie zastępczej wiec można powiedzieć ze to tez członek rodziny mąż wyjeżdża już 8 lat i wszystko na mojej głowie tym bardziej ze nie mam rodziny blisko nie mam z kim zostawić dzieci itd muszę opiekunki wtedy szukać , prawka tez nie mam wszędzie jadę rowerem pieszo albo autobusem jak to się mówi czasem jest tego tyle ze człowiek nie wie w co ręce wsadzić ale nie zamieniła bym swojego życia na żadne inne kocham duża rodzine , ten gwar przy posiłkach radości i smutki mam bardzo dużo cierpliwości a wiadomo ze do dzieci trzeba tego mieć cała masę
super termin gratuluje!!!Cześć dziewczyny.
Ja z dwójką na pokładzie (9latka i 3latek) plus praca zdalana to będzie dłuuugi dzien.
Zrobiłam właśnie test clearblue
Zaraz też podejdę do laboratorium powtórzyć piątkowa bete
Miłego dnia Zobacz załącznik 1258940
Ewelina @
Moja siostra do mnie trafiła jak mój synek miał 4 miesiące , nie było lekko bo mieszkałam wtedy u teściowej która mnie nie lubiła o moim życiu to można by książkę napisać ... czekać teraz na jakieś dobre rzeczy żeby się zaczęło coś dziać bo tego złego mam już dość
reklama
w sensie tez ma 20-12super termin gratuluje!!!
Podziel się: