reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
A ja mam do Was pytanie czy wy też macie takie odczucie jak byście miały jakieś zapalenie pęcherza? Ja wczoraj i dziś rano miałam dokładnie tak jak przy zapaleniu pęcherza. A potem już spokój. nie wiem czy to normalne czy dzwonić do doktora.
tez tak czasem mam dlatego wyróżniam się częściej żeby tego uczucia nie było 😉 pije wodę tylko nic innego nie wchodzi

Miłego dnia dziewczyny ❤️😘🥰

Cześć dziewczyny.
Ja z dwójką na pokładzie (9latka i 3latek) plus praca zdalana 🙈 to będzie dłuuugi dzien.
Zrobiłam właśnie test clearblue 😊
Zaraz też podejdę do laboratorium powtórzyć piątkowa bete 😊
Miłego dnia 😊
received_799226777360453.jpeg

Zaraz lecę na betę ale oczywiście nie wytrzymałam i rano zrobiłam test... 12 dpo 😍 cieszę się jak nie wiem a jednocześnie boje po poprzedniej stracie. Zupełnie inaczej się czuje niż wtedy!! Termin.. 24.12.2021 🙈

Załączniki

• A1DC3AF1-4320-4D23-B743-8D9FA43C2489.jpeg
    A1DC3AF1-4320-4D23-B743-8D9FA43C2489.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 69
Ja to tylko betę raz robiłam w ost ciąży w sierpniu 😏
Każdy mówił idź będziesz spokojniejsza a tutaj tak naprawdę gowno prawda ! Chyba wole być w niewiedzy , i tak jeśli by się coś działo to na takim etapie nie mamy na nic wpływu ... 🙂

Dziewczyny w sobotę miałam betę 16,70 od wczoraj w zaczęłam krwawić. Dzwoniłam do lekarza, powiedział że przy takiej niskiej becie nie ma co "robić". Bo jest poprostu za mały wynik. Mam uznać to poprostu jako spóźnioną miesiączkę.
Ja w listopadzie przy becie 40 zaczęłam krwawić i lekarz powiedział dokładnie to samo

Ja to tylko betę raz robiłam w ost ciąży w sierpniu 😏
Każdy mówił idź będziesz spokojniejsza a tutaj tak naprawdę gowno prawda ! Chyba wole być w niewiedzy , i tak jeśli by się coś działo to na takim etapie nie mamy na nic wpływu ... 🙂
Może lepiej wiedzieć, betę kontroluje sie we wczesnym etapie ciąży, żeby wykryć pozamaciczną. Przynajmniej w moim przypadku tak było przy poronieniu, gdy nie mogli znaleźć pęcherzyka w macicy.

Zaraz lecę na betę ale oczywiście nie wytrzymałam i rano zrobiłam test... 12 dpo 😍 cieszę się jak nie wiem a jednocześnie boje po poprzedniej stracie. Zupełnie inaczej się czuje niż wtedy!! Termin.. 24.12.2021 🙈
Ja właśnie wróciłam z bety, wynik ma być wieczorem 🙂 też się czuje inaczej niż w poprzedniej straconej ciąży. Teraz testy pozytywne wyszłyy tydzień przed @, a wtedy 4dni po. Oby tym razem nam wszystkim się udało ❤️❤️❤️

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry