Teraz dopiero zobaczyłam co za głupoty napisalamTak tak o syna
reklama
Wiecie że jak zrobiłam test i zobaczyłam 2 blada kreska to nie wierzyłam zrobiłam potem jeszcze 2 testy i nadal nie wierzylam. Byłam pewna że coś nie tak dopiero jak będę zrobiłam.to uwierzyłam że znowu zostane mamą troszkę się denerwuje bo to trochę szybko przecież 8 miesięcy temu rodziłam sn. A jak teraz będą rodzić to mały będzie miał rok i 4mc . Jak ja to ogarnę
Ewelina @
Fanka BB :)
no łatwo nie będziesz miała ja to mam 8 lat przerwy trzeba się będzie uczyć wszystkiego na nowoWiecie że jak zrobiłam test i zobaczyłam 2 blada kreska to nie wierzyłam zrobiłam potem jeszcze 2 testy i nadal nie wierzylam. Byłam pewna że coś nie tak dopiero jak będę zrobiłam.to uwierzyłam że znowu zostane mamą troszkę się denerwuje bo to trochę szybko przecież 8 miesięcy temu rodziłam sn. A jak teraz będą rodzić to mały będzie miał rok i 4mc . Jak ja to ogarnę
Na pewno szok hehe, ale dasz rade zaradna matka jesteś. GratulacjeWiecie że jak zrobiłam test i zobaczyłam 2 blada kreska to nie wierzyłam zrobiłam potem jeszcze 2 testy i nadal nie wierzylam. Byłam pewna że coś nie tak dopiero jak będę zrobiłam.to uwierzyłam że znowu zostane mamą troszkę się denerwuje bo to trochę szybko przecież 8 miesięcy temu rodziłam sn. A jak teraz będą rodzić to mały będzie miał rok i 4mc . Jak ja to ogarnę
Sn to dobrze. Po cesarkach zalecaja przynajmniej 2 lata odstępu. Przynajmniej mi tak mowili
4 testy pozytywne, w czwartek byłam na wizycie, widać, ze macica się lekko powiększyła, w lewym jajniku doszło do zapłodnienia, a następna wizyta 19.04 żeby usłyszeć serduszkoHej dziewczyny ja ostatni okres miałam 27.02, apka wyliczyła ciąże na 4.12 czekam na ginekologa jeszcze
Super gratulacje!4 testy pozytywne, w czwartek byłam na wizycie, widać, ze macica się lekko powiększyła, w lewym jajniku doszło do zapłodnienia, a następna wizyta 19.04 żeby usłyszeć serduszko
To ja chyba będę najdłużej w niepewności, gdzie tam 30 kwietnia
DziękujeSuper gratulacje!
To ja chyba będę najdłużej w niepewności, gdzie tam 30 kwietnia
Ja nie mogłam się doczekać i zadzwoniłam do ginekologa w czwartek o termin i się udało, ale to jeszcze wcześnie bo 5 tydzień był, ale już spokojniejsza byłam bo zostałam przebadana i było widać po jajnikach
No na pewno. Spokojna mama to spokojna dzidziaDziękuje
Ja nie mogłam się doczekać i zadzwoniłam do ginekologa w czwartek o termin i się udało, ale to jeszcze wcześnie bo 5 tydzień był, ale już spokojniejsza byłam bo zostałam przebadana i było widać po jajnikach
Ja się kieruje bardziej moją 1 ciążą. Wtedy w 6tyg nie biło serce. Teraz, mądrzejszą o przeczytanie całego forum, wiem, że to serce mogło w ogóle nie zacząć bić. Ahh naczytalam się biedych dziewczyn, ktore rozpaczaly że serce nie bije, lekarze mówili, że cos nie tak... dobrze, ze wtedy nie wiedzialam, bo poszlam w 8tyg i pięknie biło.
Także suma sumarum zapisalam sie na 9 tydzień, żeby miec pewność sama dla siebie
reklama
Aaa u mnie to pierwsza ciąża wiec wszystko nowe dla mnie sama już się naczytałam i czasami żałuje, że czytam bo siedzę i myśle niepotrzebnieNo na pewno. Spokojna mama to spokojna dzidzia
Ja się kieruje bardziej moją 1 ciążą. Wtedy w 6tyg nie biło serce. Teraz, mądrzejszą o przeczytanie całego forum, wiem, że to serce mogło w ogóle nie zacząć bić. Ahh naczytalam się biedych dziewczyn, ktore rozpaczaly że serce nie bije, lekarze mówili, że cos nie tak... dobrze, ze wtedy nie wiedzialam, bo poszlam w 8tyg i pięknie biło.
Także suma sumarum zapisalam sie na 9 tydzień, żeby miec pewność sama dla siebie
Podziel się: