Jakoś będzie trzeba dac radę. Ale my kobietki jesteśmy tak silne że zawsze damy radę aby tylko wszystko dobrze było z naszymi maluszkamino łatwo nie będziesz miała ja to mam 8 lat przerwy trzeba się będzie uczyć wszystkiego na nowo
reklama
A właśnie to czytanie to najgorsze Ale taka już chyba nasza naturaAaa u mnie to pierwsza ciąża wiec wszystko nowe dla mnie sama już się naczytałam i czasami żałuje, że czytam bo siedzę i myśle niepotrzebnie
Ewelina:)
Fanka BB :)
U mnie też 8 lat przerwy i mam wrażenie, że pierwszy rok jego życia to z mojej strony Alzheimer, z opieki nad takim maluchem kompletnie nic nie pamiętam[emoji85] aż mnie strach oblatuje [emoji23]no łatwo nie będziesz miała [emoji28][emoji23][emoji38] ja to mam 8 lat przerwy trzeba się będzie uczyć wszystkiego na nowo
MaDzIAaaaaa
Hej dziewczyny jestem tu nowa Dziś zobaczyłam dwie kreski Jestem po samoistnym poronieniu we wrześniu, ale mam synka 5 lat. Apka pokazuje termin na 10.12 Wizytę już wcześniej miałam zaplanowana na 22.04 bo mam wysoką prolaktyne i co jakiś czas muszę się badać. Myślę czy nie powinnam wcześniej się wybrać do lekarza żeby na zaś dał coś na podtrzymanie, choć te moje poronienie nie wiadomo dlaczego zaszło. Życzę wszystkim Wam kochane spokoju i szczęśliwego donoszenia
Dariuszka90
Gdzieś kiedyś wyczytałam że ciąża mnoga daje takie wynikiDziewczyny we wcześniejszej ciąży 4 lata temu robiąc betę zaraz po pozytywnym teście wynik był 350 mLU/mL. Wynik z dzisiejszej bety to 4162 mLU/mL a też badanie robione w 5 tygodniu. Laboratorium to samo. Mam się bać?
U mnie beta w 6 tygodniu 1380 ale w poprzedniej ciazy tez mialam taka wysoka w 6 tygodniuDziewczyny we wcześniejszej ciąży 4 lata temu robiąc betę zaraz po pozytywnym teście wynik był 350 mLU/mL. Wynik z dzisiejszej bety to 4162 mLU/mL a też badanie robione w 5 tygodniu. Laboratorium to samo. Mam się bać?
A moze i blizniakiU mnie beta w 6 tygodniu 1380 ale w poprzedniej ciazy tez mialam taka wysoka w 6 tygodniu
A moze to poprostu starsza ciaza tz 6-7 tydzien .Dziewczyny we wcześniejszej ciąży 4 lata temu robiąc betę zaraz po pozytywnym teście wynik był 350 mLU/mL. Wynik z dzisiejszej bety to 4162 mLU/mL a też badanie robione w 5 tygodniu. Laboratorium to samo. Mam się bać?
reklama
Ale ja dopiero zaczęłam 5 tydzieńU mnie beta w 6 tygodniu 1380 ale w poprzedniej ciazy tez mialam taka wysoka w 6 tygodniu
Zawsze się mówiło że bliźniaki są co drugie pokolenieGdzieś kiedyś wyczytałam że ciąża mnoga daje takie wyniki
Podziel się: