Powodzenia! Daj znać po wizycieTrzymam kciuki za Wasze pierwsze wizyty, doskonale rozumiem co czujecie. Dzisiaj mam swoją pierwszą i też jestem ciekawa co mi lekarz powie. Obstawiam, że w tym 5 tygodniu to za wiele nie zobaczę Miłego dzionka!
reklama
kateee.4
Fanka BB :)
Hej! Wasze wpisy zachęciły mnie do założenia konta i napisania, to mój pierwszy raz na forum i pierwsza ciąża. Póki co potwierdzona testami i betą, wizyta dopiero 19 kwietnia, będzie to 7 tydz. Termin z apki to 9 grudnia Fajnie, że was znalazłam
Hej witamy i gratulacje!Hej! Wasze wpisy zachęciły mnie do założenia konta i napisania, to mój pierwszy raz na forum i pierwsza ciąża. Póki co potwierdzona testami i betą, wizyta dopiero 19 kwietnia, będzie to 7 tydz. Termin z apki to 9 grudnia Fajnie, że was znalazłam
Jak się czujesz na ten czas?
kateee.4
Nie dziękuję!Hej witamy i gratulacje!
Jak się czujesz na ten czas?
Czuję się bardzo dobrze, pobolewają mnie piersi, raz mocniej, raz słabiej i wtedy trochę się nad tym zastanawiam ale wiem, że tak może być. Mąż się ze mnie śmieje gdy narzekam, że nie bolą Częściej chodzę do toalety i może węch mam bardziej wyczulony. Czasami też pobolewa mnie w krzyżu Ogólnie jest dobrze, jestem ciekawa co czeka mnie dalej
Hehe dobre nastawienie jest najważniejszeNie dziękuję!
Czuję się bardzo dobrze, pobolewają mnie piersi, raz mocniej, raz słabiej i wtedy trochę się nad tym zastanawiam ale wiem, że tak może być. Mąż się ze mnie śmieje gdy narzekam, że nie bolą Częściej chodzę do toalety i może węch mam bardziej wyczulony. Czasami też pobolewa mnie w krzyżu Ogólnie jest dobrze, jestem ciekawa co czeka mnie dalej
Mi w 1 ciąży starsznie śmierdziała szafka na naczynia umyte w kuchni... Do tego stopnia, że jak mialam myc naczynia i dawac je na suszarkę to mnie strasznie mdlilo mąż musiał przejąc obowiązek mycia naczyń na jakis czas
Dzień dobry wszystkim!
Chętnie do Was dołączę, chociaż na razie trochę z obawą. To moja trzecia ciąża, dwie pierwsze poroniłam. Mam stwierdzoną trombofilię wrodzoną, więc już od owulacji stosuje clexane i mam nadzieję, że tym razem się uda. Jestem już po pierwszej wizycie u mojej Pani profesor, od początku wysłała mnie na L4, więc odpoczywam w domu [emoji2]
Chętnie do Was dołączę, chociaż na razie trochę z obawą. To moja trzecia ciąża, dwie pierwsze poroniłam. Mam stwierdzoną trombofilię wrodzoną, więc już od owulacji stosuje clexane i mam nadzieję, że tym razem się uda. Jestem już po pierwszej wizycie u mojej Pani profesor, od początku wysłała mnie na L4, więc odpoczywam w domu [emoji2]
Witamy To też moja pierwsza ciąża i mam termin bardzo zbliżony, bo z apki 8 grudnia.Hej! Wasze wpisy zachęciły mnie do założenia konta i napisania, to mój pierwszy raz na forum i pierwsza ciąża. Póki co potwierdzona testami i betą, wizyta dopiero 19 kwietnia, będzie to 7 tydz. Termin z apki to 9 grudnia Fajnie, że was znalazłam
kateee.4
W sumie dobrze wyszło Mnie mdliło do tej pory tylko raz gdy zjadłam solidną kolację. Na samym początku też zrobiłam błąd i napiłam się za dużo wody przed snem, musiałam wstać do toalety o 4 nad ranem. Teraz tylko codziennie budzę się po 3, po 4 nad ranem, też tak miałyście?Hehe dobre nastawienie jest najważniejsze
Mi w 1 ciąży starsznie śmierdziała szafka na naczynia umyte w kuchni... Do tego stopnia, że jak mialam myc naczynia i dawac je na suszarkę to mnie strasznie mdlilo mąż musiał przejąc obowiązek mycia naczyń na jakis czas
kateee.4
Gratuluję! Razem na forum będzie nam raźniej Jak u Ciebie? Jak się czujesz?Witamy To też moja pierwsza ciąża i mam termin bardzo zbliżony, bo z apki 8 grudnia.
reklama
Hej witaj!Dzień dobry wszystkim!
Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze! Musi być, innego wyjścia nie ma.
Podziel się: