reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Wiecie że jak zrobiłam test i zobaczyłam 2 blada kreska to nie wierzyłam 🤣zrobiłam potem jeszcze 2 testy i nadal nie wierzylam. Byłam pewna że coś nie tak dopiero jak będę zrobiłam.to uwierzyłam że znowu zostane mamą 😁troszkę się denerwuje bo to trochę szybko przecież 8 miesięcy temu rodziłam sn. A jak teraz będą rodzić to mały będzie miał rok i 4mc . Jak ja to ogarnę 😁

Wiecie że jak zrobiłam test i zobaczyłam 2 blada kreska to nie wierzyłam 🤣zrobiłam potem jeszcze 2 testy i nadal nie wierzylam. Byłam pewna że coś nie tak dopiero jak będę zrobiłam.to uwierzyłam że znowu zostane mamą 😁troszkę się denerwuje bo to trochę szybko przecież 8 miesięcy temu rodziłam sn. A jak teraz będą rodzić to mały będzie miał rok i 4mc . Jak ja to ogarnę 😁
no łatwo nie będziesz miała 😅😂😆 ja to mam 8 lat przerwy trzeba się będzie uczyć wszystkiego na nowo

Na pewno szok hehe, ale dasz rade 😁 zaradna matka jesteś. Gratulacje ❤️
Sn to dobrze. Po cesarkach zalecaja przynajmniej 2 lata odstępu. Przynajmniej mi tak mowili 😊

Super gratulacje! ❤️

To ja chyba będę najdłużej w niepewności, gdzie tam 30 kwietnia 🤦😂
Dziękuje 🥰
Ja nie mogłam się doczekać i zadzwoniłam do ginekologa w czwartek o termin i się udało, ale to jeszcze wcześnie bo 5 tydzień był, ale już spokojniejsza byłam bo zostałam przebadana i było widać po jajnikach 🙈

Dziękuje 🥰
Ja nie mogłam się doczekać i zadzwoniłam do ginekologa w czwartek o termin i się udało, ale to jeszcze wcześnie bo 5 tydzień był, ale już spokojniejsza byłam bo zostałam przebadana i było widać po jajnikach 🙈
No na pewno. Spokojna mama to spokojna dzidzia 😊
Ja się kieruje bardziej moją 1 ciążą. Wtedy w 6tyg nie biło serce. Teraz, mądrzejszą o przeczytanie całego forum, wiem, że to serce mogło w ogóle nie zacząć bić. Ahh naczytalam się biedych dziewczyn, ktore rozpaczaly że serce nie bije, lekarze mówili, że cos nie tak... dobrze, ze wtedy nie wiedzialam, bo poszlam w 8tyg i pięknie biło.
Także suma sumarum zapisalam sie na 9 tydzień, żeby miec pewność sama dla siebie 😊

reklama
No na pewno. Spokojna mama to spokojna dzidzia 😊
Ja się kieruje bardziej moją 1 ciążą. Wtedy w 6tyg nie biło serce. Teraz, mądrzejszą o przeczytanie całego forum, wiem, że to serce mogło w ogóle nie zacząć bić. Ahh naczytalam się biedych dziewczyn, ktore rozpaczaly że serce nie bije, lekarze mówili, że cos nie tak... dobrze, ze wtedy nie wiedzialam, bo poszlam w 8tyg i pięknie biło.
Także suma sumarum zapisalam sie na 9 tydzień, żeby miec pewność sama dla siebie 😊
Aaa u mnie to pierwsza ciąża wiec wszystko nowe dla mnie🙈 sama już się naczytałam i czasami żałuje, że czytam bo siedzę i myśle niepotrzebnie 😂

Do góry