reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Również miłego dnia!

Ja się zapisałam na 30 kwietnia i to będzie 9 tyd równo 😊. Już sobię zrobię krew, mocz, tsh (w 1 ciąży wyszła mi niedoczynność) i glukozę na czczo.

Ja się dziewczyny nie mogę doczekać wizyty u lekarza 🙂 bardzo mnie to czekanie stresuje czy wszystko dobrze i w ogóle...
Tez tak mam, boje się cieszyć chociaż trochę bo w głowie mam ze jeszcze różne rzeczy się mogą okazać... czekam na wyniki drugiej bety i jak będzie w porządku przyrastać to może mnie to trochę uspokoi. Ale trzeba być dobrej myśli, musi być dobrze 😉

Ja się dziewczyny nie mogę doczekać wizyty u lekarza 🙂 bardzo mnie to czekanie stresuje czy wszystko dobrze i w ogóle...
Ja tak mialam z 1 ciążą. Bylam u lekarza w 6 tyg., potem w 8 i juz wtedy bylam na l4. Usg co 3 tyg, zawsze sie martwilam. Potem przyszly rozne rzeczy to juz w ogole ciagly płacz. A teraz calkiem inaczej do tego podchodzę i moj 2latek tez mi nie da myslec za bardzo 😂

Ja tak mialam z 1 ciążą. Bylam u lekarza w 6 tyg., potem w 8 i juz wtedy bylam na l4. Usg co 3 tyg, zawsze sie martwilam. Potem przyszly rozne rzeczy to juz w ogole ciagly płacz. A teraz calkiem inaczej do tego podchodzę i moj 2latek tez mi nie da myslec za bardzo 😂
Tak samo miałam w poprzedniej ciąży, identycznie, miałam krwiaka i niestety musiałam leżeć ale mam teraz 3,5 letnia córkę. Progesteron mam bardzo niski i już przed zajściem muszę brać duphaston...

reklama
Trzymam kciuki za Wasze pierwsze wizyty, doskonale rozumiem co czujecie. Dzisiaj mam swoją pierwszą i też jestem ciekawa co mi lekarz powie. Obstawiam, że w tym 5 tygodniu to za wiele nie zobaczę 😝 Miłego dzionka!

Do góry