Jej! Zbliżyłam i to już nie kropka!!! Mini dzidzia!!! Wzruszyłam się!A Ja już po wizycie więc wielkanocne jajeczko się pokazało termin na 4 grudnia ale jestem podjarana 2 ciąża ahh 5 lat różnicy ale całkiem inne objawy niż przy pierwszym.
reklama
Dariuszka90
Fanka BB :)
Nad ranem nie mogę spać, a po południu potrzebuję drzemki a piersi tak bolą...mam wrażenie, że odpadną
Ja też wstaje wcześniej niż zwykle, i z piersiami ten sam problem, bolą apetytu w ogóle nie mam...Nad ranem nie mogę spać, a po południu potrzebuję drzemki a piersi tak bolą...mam wrażenie, że odpadną
Ewelina:)
Hejka [emoji846] i ja się przywitam[emoji846] orientacyjna data porodu 9.12. jestem już mama niespełna 8 letniego chłopca, poprzednia ciąża totalnie bezobjawowa, zakończona CC w Eskulapie. Zobaczymy jak będzie tym razem... póki co prócz tkliwości piersi żadnych większych objawów, oby tak zostało[emoji6]
Po nicku wnioskuję że jesteśmy z tego samego rocznika kiedy wybierasz się do lekarza?Termin jak u mnie
Ooo fajnie to jesteśmy z okolic☺ też tam rodzilam w 2017☺Tak[emoji6]
reklama
Ewelina:)
Ja z okolic Rybnika, CC w Esculapie wspominam mega pozytywnie, mam nadzieję że od 2013 nic się na gorsze nie zmieniło. Mialaś SN czy CC, jak twoje wrażenia?
Ooo fajnie to jesteśmy z okolic[emoji5] też tam rodzilam w 2017[emoji5]
Podziel się: