Gratuluję, ja mam podobny termin na 14.12Ja też byłam dzisiaj i stresowałam się strasznie, ale wszystko jest dobrze. Według kalendarza mam 7t4d a według USG tak jak Ty 6t5d, ale kazała mi liczyć tak jak teraz liczę czyli 7tydzień. Termin porodu 13 grudnia
reklama
M
Ma_k
Gość
Dzieci mogą być nosicielami wirusów, zanim pojawią się u nich objawy. To moja druga ciążą, w lutym poronilam pierwszą, dlatego od razu rzuciłam pracę w szkodliwych warunkach, w drugiej pracy jestem na L4 ciążowym. Czasem warto dmuchać na zimne.Magda_krk, bardzo Ci współczuję. Po przeczytaniu Twojej historii zaczęłam się zastanawiać, czy powinnam pracować. Lekarz pozwolił, ale powiedział, że jak zauważę w przedszkolu jakiekolwiek zarażenia wirusem (nie tylko covid) od razu mam uciekać na zwolnienie. Z drugiej strony, to moje pierwsze dziecko, nie chciałabym tyle czasu siedzieć w domu, bo za dużo wtedy rozmyślam i szukam. W pracy nie mam na to czasu. Chciałabym pracować do lipca, wtedy rozpoczynają się wakacje i czas urlopów.
Ja dziś czuje się lepiej. Żołądek nie daje objawów jakby był kamieniem, mdli mnie delikatnie. Ale dziś bardzo dużo piłam, rano zjadłam bułkę w łóżku, więc może to pomogło?
Wierzę, że dotrwamy do grudnia
M
Ma_k
Gość
Narutowicza, to był dramat.Jej a powiedz, w którym szpitalu tak Cie potraktowali??? Tez jestem z Krakowa
Dziewczyny korzystajcie z chorobowego odpoczywajcie jedt płatny 100% wiec się nie zastanawiajcie tylko bierzcie ,ciąża magiczny czas a i samopoczucie będzie rano zawsze lepsze ze nie trzeba wstawać do pracy (Ja mam 10 miesięczna córkę wiec już nie poleniuchuje bo jest co robić przy niej ) ale te co będą mieć pierwsze dziecko uciekajcie na L4 i cieszcie się wolna chwila
Dobrze wiedzieć. Odpoczywaj Kochana jak najwięcejNarutowicza, to był dramat.
czekamnaskarb
Fanka BB :)
Będzie dobrze! U mnie przy 6+5 biło serduszkoDzisiaj pierwsze usg, z OM 6+7, umieram z nerwów
wierzewmarzenia5
W którym tyg miałyście najgorsze mdłości? Dzis 8 tydzien i zaczyna być ciezko, z dnia na dziej gorzej
czekamnaskarb
Ja wczoraj według aplikacji miałam 7+6 i pierwsze wymioty, codziennie miałam mdłości ale wczoraj było tragicznie, wymiotowałam 3 razy, głowa mi pękała..było okropnieW którym tyg miałyście najgorsze mdłości? Dzis 8 tydzien i zaczyna być ciezko, z dnia na dziej gorzej
reklama
U mnie zaczęły się w 6+1 i było coraz gorzej z dnia na dzień. Wczoraj rano wymiotowałam (7+4), dziś tez mi niedobrze, ale jakby jest lepiej pierwszy raz. Zobaczymy, jak będzie dalejW którym tyg miałyście najgorsze mdłości? Dzis 8 tydzien i zaczyna być ciezko, z dnia na dziej gorzej
Podziel się: