KasikP
Fanka BB :)
Gratulacje udanych wizyt Mnie mdłości dopadły jakieś 1,5tyg temu i dziś jest pierwszy dzień taki bardzo delikatny że aż nie wierze i apetyt jakiś lepszy. A dziś mam 7+3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jak na razie najgorzej było chyba na początku, 5-6 tydzień, później parę dni przerwy, dzisiaj 8+3 i znowu powrót [emoji1785]W którym tyg miałyście najgorsze mdłości? Dzis 8 tydzien i zaczyna być ciezko, z dnia na dziej gorzej
Ja dziś 9tc i dzisiejszy dzień jest najgorszy. I dodatkowo boli mnie żołądek cały dzień. Z synem nie mialam w ogole mdłości, a tu od poczatku i w sumie jestem tym zdruzgotanaW którym tyg miałyście najgorsze mdłości? Dzis 8 tydzien i zaczyna być ciezko, z dnia na dziej gorzej
Masz tak jak ja, też zaraz się obawiamA u mnie mdłości minęły cieszę się ale też się obawiam czy to nie zwiastuje czegoś złego ..
6,7,8 teraz 9 i pół na pół , raz masakra a raz lepszy dzień się trafiaW którym tyg miałyście najgorsze mdłości? Dzis 8 tydzien i zaczyna być ciezko, z dnia na dziej gorzej
niekoniecznie trzeba się martwić choć miałam tak samo i się bałam , a wyszło wtedy na to ze ze 3 dni miałam spokoj a potem wróciło ze zdwojona siłaA u mnie mdłości minęły cieszę się ale też się obawiam czy to nie zwiastuje czegoś złego ..
U mnie to samo...niekoniecznie trzeba się martwić choć miałam tak samo i się bałam , a wyszło wtedy na to ze ze 3 dni miałam spokoj a potem wróciło ze zdwojona siła