PaulinaSol
Fanka BB :)
Powiedziałam córce. Ona ma już 12 lat więc nie trzeba było specjalnie kombinować jak to przekazać. Ogólnie bardzo się ucieszyła póki nie dotarło do niej że będzie musiała się podzielić pokojem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze, 3mam kciuki!Dzisiaj pierwsze usg, z OM 6+7, umieram z nerwów
Ja z om tez mialam podobnie bo 6i6, ale nic konkretnego sie nie dowiedziałam kazała przyksc za około 2 tygodnieDzisiaj pierwsze usg, z OM 6+7, umieram z nerwów
Współczuję naprawdę
Czyli jednak to prawda co mówią/ co słyszałam. Ludzie wolalaja o pomoc jęczą z bólu a nikt im tej pomocy tam nie udziela.. akurat mówię tu o salach covidowych gdzie ludzie maja jeszcze gorsze stany.. ale kobieta w ciąży i takie cyrki to niewiarygodne wracaj do zdrowia!W takim kraju zyjemy
Była tu na grupie dziewczyna „gusia” czy jakoś tak ona tez miała gorączkę lekarz podejrzewał covid i narazie się nie odzywa. Mam nadzieje ze u niej Ok.Czyli jednak to prawda co mówią/ co słyszałam. Ludzie wolalaja o pomoc jęczą z bólu a nikt im tej pomocy tam nie udziela.. akurat mówię tu o salach covidowych gdzie ludzie maja jeszcze gorsze stany.. ale kobieta w ciąży i takie cyrki to niewiarygodne wracaj do zdrowia!
Chyba pisała, że covidu jednak nie ma, ale nadal źle się czułaByła tu na grupie dziewczyna „gusia” czy jakoś tak ona tez miała gorączkę lekarz podejrzewał covid i narazie się nie odzywa. Mam nadzieje ze u niej Ok.
U mnie już na tym etapie lekarz stwierdził nieprawidłowosci ostatnio stąd nerwyJa z om tez mialam podobnie bo 6i6, ale nic konkretnego sie nie dowiedziałam kazała przyksc za około 2 tygodnie