Mój 8 latek zawsze powtarza, że nie wie czy chce rodzeństwo, bo nie wie jak to jest je mieć więc skąd ma wiedzieć czy warto [emoji1787] w sumie logiczne[emoji6] ale martwię się o jego reakcje, jest dość wrażliwym dzieckiem, pewnie będzie bardzo przeżywał... 8 latek niby fajnie bo coś tam pomoże itd ale z drugiej strony takie dziecko tyle czasu było same z rodzicami że się już przyzwyczaiło a tu nagle wiele się zmieni, myślę że to nie będzie łatwe.
W ogóle dziewczyny byłam wczoraj u ginekologa. Planowałam wybrać się gdzies w ostatnim tygodniu kwietnia, ale miałam wybór albo wczoraj czyli 5 tydzień, albo dopiero w maju co wydawało mi się zbyt późno, nie jestem jego pacjentka a zależało mi na prowadzeniu ciąży u niego bo ma dobre opinie. I jest pęcherzyk ciążowy 0,43cm[emoji846] zauważył też torbiel ciałka żółtego, powiedział że go to nie martwi, zdarza się połowie jego pacjentek i najczęściej się zmniejsza i wchłania, ale w głowie ciężarówki ziarno niepewności zasiane.... Zalecił suplement Mamma DHA premium plus i magnez 2 razy dziennie. Co mnie ucieszyło to ćwiczenia na orbitreku jak najbardziej dozwolone i spokojna jazda na rowerze póki brzuch nie przeszkadza również dozwolona. Fajnie, jak zaczną się cieplejsze dni może uda mi się z młodym kilka wycieczek rowerowych zaliczyć żeby wyciągnąć go z tego domu, już tyle czasu spędza przed komputerem na zdalnej nauce że aż mi go żal.