MaDzIAaaaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny kawoszki a jak u Was wchodzi kawka ? Bo mi jak zwykle bardzo smakuje i pije z mlekiem 2 x dziennie. Chyba trzeba byłoby ograniczyć do jednej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja piję dwie, czarne, ale zmieniłam moc na łagodnąDziewczyny kawoszki a jak u Was wchodzi kawka ? Bo mi jak zwykle bardzo smakuje i pije z mlekiem 2 x dziennie. Chyba trzeba byłoby ograniczyć do jednej
Też się właśnie nad tym zastanawiam! Uwielbiam kawę, dzisiaj wypiłam zbożową ale to jednak nie to spytam ginekologa na wizycie co o tym myśli. Raczej można ale pewnie z umiaremDziewczyny kawoszki a jak u Was wchodzi kawka ? Bo mi jak zwykle bardzo smakuje i pije z mlekiem 2 x dziennie. Chyba trzeba byłoby ograniczyć do jednej
Mnie, przy okazji poprzednich ciąż, lekarka powiedziała, że bardziej "szkodzi" co pijemy karmiąc niż w ciąży, bo wtedy filtrem jest łożysko.Też się właśnie nad tym zastanawiam! Uwielbiam kawę, dzisiaj wypiłam zbożową ale to jednak nie to spytam ginekologa na wizycie co o tym myśli. Raczej można ale pewnie z umiarem
O ciekawe spostrzeżenieMnie, przy okazji poprzednich ciąż, lekarka powiedziała, że bardziej "szkodzi" co pijemy karmiąc niż w ciąży, bo wtedy filtrem jest łożysko.
Ja mam dzisiaj niby 5t,a beta 5dni temu była 3207Mi dziś beta wyszła 3263 a to dopiero 5+1
wczoraj słuchałam na necie o kawie w ciąży i można nawet do 4 ... gorzej jest z herbata ale zapomniałam jaka bo nie pije żadnejDziewczyny kawoszki a jak u Was wchodzi kawka ? Bo mi jak zwykle bardzo smakuje i pije z mlekiem 2 x dziennie. Chyba trzeba byłoby ograniczyć do jednej