reklama
Podobno można 1-2 dziennie ️Też się właśnie nad tym zastanawiam! Uwielbiam kawę, dzisiaj wypiłam zbożową ale to jednak nie to spytam ginekologa na wizycie co o tym myśli. Raczej można ale pewnie z umiarem
Ewelina @
Fanka BB :)
ja to na razie aż tak daleko nie wybiegam będę się martwić później tym problememJak zamierzacie sobie radzić w wakacje ,ja kocham być opałów szukam już jakiejkolwiek alternatywy żeby mieć chociaż odrobine koloru na ciele macie jakieś pomysły ?
Ja już pół domu przemeblowała w myślach dramat ,głowa mi siada mam nadzieje ze dlatego ze to pierwszeja to na razie aż tak daleko nie wybiegam będę się martwić później tym problemem
U mnie już drugie a nie śpię po nocach wcale bo ciągle wymyślam nowe rzeczy gdzie będzie stało łóżeczko a jak synek zareaguje na rodzeństwo i tak dalej dramat hahaJa już pół domu przemeblowała w myślach dramat ,głowa mi siada mam nadzieje ze dlatego ze to pierwsze
Ja mam podobnie czuje się jakby mi ktoś życia podmienił ,strasznie przeraża mnie odpowiedzialność za druga osobę ,chce się dobrze przygotować do grudnia a przede mną dopiero pierwsza wizyta u ginekologa w piątekU mnie już drugie a nie śpię po nocach wcale bo ciągle wymyślam nowe rzeczy gdzie będzie stało łóżeczko a jak synek zareaguje na rodzeństwo i tak dalej dramat haha
Rozumiem w stu procentach piękne uczucie ale też stresujące Oooo super to trzymam kciuki mocno!Ja mam podobnie czuje się jakby mi ktoś życia podmienił ,strasznie przeraża mnie odpowiedzialność za druga osobę ,chce się dobrze przygotować do grudnia a przede mną dopiero pierwsza wizyta u ginekologa w piątek
DziękujeRozumiem w stu procentach piękne uczucie ale też stresujące Oooo super to trzymam kciuki mocno!
Karimigotka
Zapraszam każda mamusie z takim terminem
Ja mam podobnie czuje się jakby mi ktoś życia podmienił ,strasznie przeraża mnie odpowiedzialność za druga osobę ,chce się dobrze przygotować do grudnia a przede mną dopiero pierwsza wizyta u ginekologa w piątek
reklama
Karimigotka
Hej dziewczyny, w sobotę zrobiłam test wyszedł pozytywny to moja czwarta ciąża mam córkę 7 lat i synka 5 lat. Według kalkulatora termin mam na 10 grudnia. Jutro mam pierwsza wizytę u gina. Fajne, że tyle nas tutaj jestZapraszam każda mamusie z takim terminem
Ostatnia edycja:
Podziel się: