reklama
Paradoksalna
Fanka BB :)
Kiedy masz wizytę?Dziewczynki mam wyniki, mocz to taki infekcyjny chyba, ale strasznie niskie TSH 0,24...
czekamnaskarb
Jeszcze nie ustalił dokładnie terminu ale na zdjęciu jest 12.12! Więc może urodzimy w tym samym dniuCzyli razem rodzimy 11 grudnia?
M
Ma_k
Gość
Na staraczkach panuje wybitna agresja, po tym jak niektóre naskakiwaly na inne dziewczyny, miałam wrażenie, że mają jakieś zaburzenia psychiczne. Bo to nie jest normalne, żeby na internetach z takim jadem innych atakować. Ja od poronienia jestem na wątku "ciąża po poronieniu" a tam dziewczyny są cudowne, wyrozumiałe, jest ogromne wsparcie i trzymanie kciuków. Nigdy w życiu nie byłam na żadnym forum aż do poronienia. Mi też się czasem podnosi ciśnienie jak jakas agresywna ze staraczek najpierw zwyzywała dziewczynę, że jest szalona, że za szybko test robi. Jak skomentowałam, że to wcale nie szalenstwo bo ja na tydzień przed @ miałam dwie wyraźne kreski to mnie zwyzywała, że jestem okrutna, jak mogę tak pisać bo się dziewczyny dłużej staraja i nie mają takich kresek, żebym spieprzała z moimi wypocinami Tak mnie nawyzywała, że też byłam w szoku jak Ty, ale stwierdziłam, że to jest tylko forum, na które nie muszę wchodzić i dyskutować z wariatkami A ta dziewczyna zwyzywana od szalonych, nienormlanych okazało się, że miała rację, test wyszedł szybko pozytywny i jest teraz w ciąży.A jak dziś na innej grupie dla staraczek które już mają dzieci ( gdzie de facto udzielają się cały czas babeczki co już zaszly w ciążę) pojawiła się jedna z tych niemiłych i znowu naskoczyła na mnie to podziękowałam, trudno, chciała bym śledzić losy niektorych dziewczyn, ale jak nie mogę się odezwać to wole nawet nie obserwować, szkoda nerwów, gra nie warta świeczki.
No dobra, już mi lepiej, wywaliłam z siebie ten żal, zakopałam i idziemy do przodu
Ostatnio edytowane przez moderatora:
czekamnaskarb
Ja też jem często, a jak nie jem to mam coraz wieksze mdłościTeż spróbuję bo mam to samo, już nie wiem czy ze mną wszystko dobrze. Bo mnie muli ale równo co godzinę jestem głodna. Czy Wy też musicie coś zjeść dość często ?
Paradoksalna
Szok ale zazdroszczę podejścia, ja jestem strasznym wrażliwcem i wszystko strasznie przeżywam, no taka fala stresu dziś mi poszła do podbrzusza, ze aż się przestraszyłam, ze tym razem nie będzie to biochem a wczesne poronienie... na szczęście już wszystko dobrze i humor wrócił na dobre tory, po prostu koniec z tamtymi grupami, to jest miejsce dla mnie, tylko szkoda, bo niektóre dziewczyny były cudowne a teraz nie wiem co u nich, ale trudno, dalej trzymam za nie kciuki, żeby spełniły się ich marzeniaNa staraczkach panuje wybitna agresja, po tym jak niektóre naskakiwaly na inne dziewczyny, miałam wrażenie, że mają jakieś zaburzenia psychiczne. Bo to nie jest normalne, żeby na internetach z takim jadem innych atakować. Ja od poronienia jestem na wątku "ciążą po poronieniu" a tam dziewczyny są cudowne, wyrozumiałe, jest ogromne wsparcie i trzymanie kciuków. Nigdy w życiu nie byłam na żadnym forum aż do poronienia. Mi też się czasem podnosi ciśnienie jak jakas agresywna ze staraczek najpierw zwyzywała dziewczynę, że jest szalona, że za szybko test robi. Jak skomentowałam, że to wcale nie szalenstwo bo ja na tydzień przed @ miałam dwie wyraźne kreski to mnie zwyzywała, że jestem okrutna, jak mogę tak pisać bo się dziewczyny dłużej staraja i nie mają takich kresek, żebym spieprzała z moimi wypocinami Tak mnie nawyzywała, że też byłam w szoku jak Ty, ale stwierdziłam, że to jest tylko forum, na które nie muszę wchodzić i dyskutować z wariatkami
W środę wieczorem... Byłam w listopadzie u endokrynologa powiedzial że jestem okazem zdrowia...Kiedy masz wizytę?
reklama
czekamnaskarb
Ja nie robiłam jeszcze wcale i nie wiem czy to nie dziwne, że lekarz też mi nie kazał zrobić bety ?Jak często robicie Beta HCG? Czy tylko ja jestem nienormalna że najchętniej robiłabym co 2 dzień?
Podziel się: