reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2021

reklama
Tylko jak wytrzymać 4 dni jak ledwo chodzę
Jejku kochana ja tyle lat cierpiałam na zapalenie pęcherza, nawet kiedyś dostałam szczepionkę doustna którą miała pomoc i miałam nie dostać zapalenia przez 3 lata... Niestety nie działała i borykałam się z tym strasznie. Później zmieniłam bieliznę tylko na bawaleniana bez żadnych koronek itp i mi to bardzo pomogło, wraca ale już nie tak często...
Wiem przez co przechodzisz...

Muszę się pożalić bo zaraz ze stresu zejdę, wyje jak głupia... Jestem na grupie staraczek bo do niedawana byłam jedną z nich... Nie wiem może złe robię bo jestem podekscytowana i chce dać promyczek nadzei... Jakaś dziewczyna napisała o robię II testu i coś o becie a ja napisałam, żeby się nie martwiła za bardzo, ze mi przy becie 105 na teście o czułości 10 wychodzi słaba kreska i pokazałam test dla przykładu. To inna się przyczepiła do mnie... kolejny raz, na kolejnej grupie, wcześniej to było na kwietniowych kreskach, wypisałam się zanim oficjalnie zatestowalam bo dwie się na mnie rzuciły... no poprostu czuje jak moje podbrzusze jest całe napięte przez ten stres 😭😭😭😭😭 Ja rozumiem, ze niektóre kobiety bardzo długo się starają i już potem boli je widok czyjegoś pozytywnego testu, ale żeby odrazu być tak opryskliwymi... Ja jestem bardzo wrażliwym człowiekiem, wiele cierpienia przeszłam w życiu... Chcę tylko nieść innym nadzieje i słońce a w zamian od niektórych dostaję zawał serca... 😭😭😭 przepraszam, musiałam się wyżalić...
A daj spokój. Jednej się oberwalo bo zapytała czy ma fajny pomysł jak przekazać facetowi o ciąży I wrzuciłam zdjęcie pudełka z małymi body, skarpetkami i testem. Tak po niej pojechały że aż żal.... Dowiedziała się przy okazji że ma się tak nie cieszyć i nie kupować ciuszkow bo jeszcze może porobić.... Szkoda słów totalnie. To chyba na lutowych albo marcowych "2cj kreskach" było. Po czym laski walnely focha i założyły grupę prywatną- i dobrze jak sobie nie radzą ze szczęściem innych to niech się na nie nie narażają. Zupełnie się nie przejmuj. To frustracja przemawia przez niektóre, zawiść i żal.

reklama
Do góry